Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor Deutz 04103812

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04103812
Cod produs
RQ9SZAEL-SC
Out Of stock
Descriere
Nu ai cum sa spui despre acest solenoid oprire motor Deutz 04103812 ca este e o piesa minora. N-ar fi rau pentru antreprenori, daca ea ar creste in livada si ei s-ar deplasa doar ca sa o culeaga, asa ca si cum ai culege caisele. Caisele sunt faine, dar ele sunt bune de cules exact o saptamana dintr-un an.  Apoi doar crengi si frunze.
Tie iti trebuie bobina pentu o viata. De aceea ai nevoie de o piesa de schimb originala, care lucreaza exact ca aceea de la primul montaj. Si n-o culegi din pom, ci de la noi. Te asteptam sa o ridici si sa te bucuri de ea intr-un Deutz functional si puternic.

Sunt atatea lucruri pe lume care nu functioneaza, sau care, mai grav, pun piedici. Si nu pentru ca sunt prost construite, nu pentru ca nu au parte de ingrijire sau de bunavointa. Ci dintr-un motiv real - sunt complicate. Nimanui nu-i plac lucrurile complicate, pentru ca risipesc multa resursa de timp si, la final, nu ai certitudinea ca sunt in regula. Secretul este simplitatea.

Atunci cand iti cade, de pilda, bobina oprire motor Deutz poate parea complicat sa gasesti repede una. Fals! Nu trebuie decat sa ne suni pe noi si piesa ajunge la tine. Apel, comanda, livrare, montaj, la treaba. Cum am spus, simplu.
Un solenoid oprire motor Deutz 04103812 pentru fiecare!
Aceasta piesa actioneaza direct asupra motorului si are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se initiaza oprirea acestuia. Este o piesa de mici dimensiuni si destul de fragila. Specialistii recomanda a nu torsiona sau sau a nu indoi prea tare de firele ei pentru ca isi pierd rezistenta si se rup.

Accepta consultanta si poti pleca la mare la Constanta!
Sa fii atent la doua lucruri: nu slabi bobina la montaj si nu slabi contactul cu consultantii de la ACN. Avem o echipa de consultanti de Formula 1, bat recordul de stationare in standuri a problemei. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si  sunt gata sa iti recomande varianta cea mai buna. Nu trebuie decat sa le soliciti suportul. Sunt intotdeauna gata sa preia monopostul problemei. Reiei primul cursa de santier.

Cumpara cu incredere aceasta solenoid oprire motor Deutz 04103812. Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Stim ca expeditia este importanta pentru tine. Ea este importanta pentru toti: pentru beneficiar, pentru curier, pentru noi. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Asta ar mai lipsi, sa nu prioritizam livrarea. Poate altii. Noi iti garantam ca a doua zi de la comanda piesa ajunge la tine. Sau, de ce nu, o poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Atunci cand vine momentul montajului, iti recomandam sa fii asistat de catre un profesionist. Sau, mai degraba, sa il asisti tu pe el. El preia piesa, tu pui berea la rece. El o monteaza, tu desfaci dopurile. El termina treaba, tu faci o cinste ca esti baiat atent. Suntem oameni, ne bucuram cand treburile se rezolva.

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura