Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
3VWBPHNI-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta platforma pusa la dispozitie pentru tine reliefeaza o lume tehnica in care piesele noastre unice sunt actorii principali. Si cum orice actor trebuie sa isi execute rolul cu brio spre multumirea spectatorilor, intocmai si acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S160 este confectionat spre a-si indeplini sarcina! Fiecare actor se identifica prin caracteristicile proprii, precum si acest intinzator are atuurile sale. Nu-l poti descrie decat ca fiind unic, rezistent sub presiune si durabil!

Ca sa nu faci o treaba de doua ori si sa ‘’tintesti’’ din prima, hai sa te consulti cu noi! Cand te apuci de cate-o treaba, n-o lasa fara isprava! Putem face o alegere excelenta impreuna! Iar tot ce iti ramane de facut este ca mai apoi sa instalezi piesa si gata! Te intorci la activitatea ta imediat! Nu numai ca te intorci, dar te vei indrepta si catre rezultate!

Acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S160 se ridica la nivelul asteptarilor tale!
Nu ai ajuns pe pagina noastra pur intamplator, deci sigur intampini o dificultate in ceea ce priveste intinzatorul curelei.

Cateva semne care ar trebui sa-ti dea de gandit ar fi:
- un zgomot de macinare atunci cand pornesti motorul;
- supraincalzirea;
- defectarea accesoriilor actionate de curea;
- uzura a curelei.

Acest intinzator este realizat responsabil in Statele Unite, dintr-un material de calitate superioara. Acest lucru il face rezistent la conditii grele de munca. Are menirea de a asigura intinderea optima a curelei intrucat echilibrul in care piesele trebuie sa functioneze sa fie restaurat.

Suntem alaturi de tine in momentul achizitionarii, montarii si intretinerii!
Nu te sfii sa ne adresezi orice intrebare care iti trezeste curiozitati! Vrem ca experienta ta alaturi de noi sa fie una placuta si prospera, pentru ca tu sa te poti intoarce la treaba! Putem contribui la alegerea piesei ideale pentru utilajul pe care il detii prin serviciul gratuit de consultanta! In acest fel esti sigur ca nu trebuie sa reiei cautarile sau montajul. Deci nu lasa pe maine ce poti face azi!

Achizitioneaza cu incredere acest intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S160 intrucat detine o garantie de 6 luni. Si nu doar atat! Certificatul impreuna cu factura ti se vor livra odata cu produsul!

Te-ai hotarat sa cumperi acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S160 pentru utilajul tau? Asteptam cu nerabdare apelul tau. Iar in cazul in care optezi pentru varianta online, lasa o cerere pe site-ul nostru! Desigur, daca vei avea drum sau esti prin apropiere, fa-ne o vizita sa iti inmanam personal produsul si hai sa ne cunoastem!

Nu ai cum sa dai gres! Alege si tu varianta cea mai sigura pentru sanatatea indelungata a intinzatorului! Asa ca te sfatuim sa efectuezi montajul la un atelier de specialitate pentru rezultate pe masura dorintelor!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura