Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vibrochen pentru miniexcavator Kubota KX161-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota KX161-3
Cod produs
92ZEFQ6T-D
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ii oferi utilajului tau un vibrochen miniexcavator Kubota KX161-3 extraordinar ca acesta, vei observa entuziasmul care il cuprinde! Deja pare mai energic si pregatit de treaba! Investitia in componente de top este o alegere deosebita, care te va ajuta sa economisesti pe termen lung. Insa, un produs nou, original si de o calitate ireprosabila nu inseamna totul! Este important sa acorzi o atentie sporita intretinerii pieselor si a utilajului. O verificare periodica, te va ajuta sa depistezi la timp eventuale situatii neplacute ce risca sa iti ameninte miniexcavatorul.

Promovam un raport calitate-pret deosebit, astfel incat sa putem sa venim in intampinarea nevoilor tale, de fiecare data cand apelezi la noi! O identificare corecta a problemei cu care te confrunti este necesara. Daca nu ai reusit sa depistezi tu situatia, contacteaza-ne si iti oferim tot suportul!

Te asteptam cu acest vibrochen miniexcavator Kubota KX161-3 de inalta calitate!

E posibil ca la prima vedere o piesa de schimb sa nu iti spuna prea multe! Ai incredere, insa, ca fiecare componenta joaca un rol esential in desfasurarea activitatii utilajului tau! Un asemenea vibrochen miniexcavator Kubota KX161-3 transforma miscarea rectilinie a pistonului, cu ajutorul boltului piston si pendularea bielei, in miscarea de rotatie. Este un produs pe care te poti baza! Miniexcavatorul tau deja o face!

Serviciile noastre te vor face sa revii din nou si din nou!

De fiecare data, informatiile corecte vor fi de ajutor! Si stii si de unde la poti obtine intotdeauna! Serviciul nostru de consultanta gratuita asteapta apelul tau! Echipa noastra este mobilizata sa te indrume si sa iti ofere cele mai bune sfaturi si solutii! Prietenii la nevoie se cunosc!

Acestui vibrochen miniexcavator Kubota KX161-3 deosebit, nu poate sa ii lipseasca un certificat de garantie, valabil pentru o perioada de 6 luni. Acesta va monitoriza atent eventualele defectiuni din fabrica.

Pentru ca timpul te preseaza, nu stam mult la vorba si iti trimitem acest vibrochen miniexcavator Kubota KX161-3 pe care ti-l doresti. Indiferent de locatia in care te afli, in tara, in aproximativ 24 de ore vei intra in posesia lui! Poti plasa o comanda extrem de usor, folosind datele noastre de contact!

Un montaj profesionist si corect este necesar, deoarece:
- este extrem de important pentru buna functionare a utilajului tau;
- reprezinta o etapa migaloasa, care implica precizie si atentie, fiind recomandata mereu interventia unui specialist;
- este un factor decisiv, care poate asigura o utilizare indelungata a piesei de schimb sau din contra, unul impropriu, o poate afecta negativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura