Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 635601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 635601
Cod produs
MB1J3AX8-D
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu are nevoie de componente care sa-l tina pe loc si care sa-i diminueze cheful de munca! Acesta isi culege energia din vitalitatea pieselor pe care le are in componenta! Cele de calitate, rezistente si performante, il vor ajuta sa se bucure de puterea de care are nevoie pentru a-si duce sarcina la capat cu succes!

Recomandarea de azi? O astfel de bucsa planetara punte Carraro 635601 exceptionala! Este realizata din materiale durabile si calita in cuptoare speciale, tratament termic des intalnit in procesul de fabricatie al bucselor, in uzinele celebre din Italia. Acorda-i utilajului tau atentia pe care o merita si te va rasplati oferindu-ti doar rezultate deosebite!

Termenele limita nu vor fi depasite, iar misiunea va fi indeplinita cu brio!
Oricand ai nevoie de noi, ne gasesti pe pozitii! Vrei sa identifici o piesa, sa-i verifici compatibilitatea sau sa obtii indrumari si recomandari cu privire la utilajul tau? Nimic mai simplu! Ia legatura cu noi si vei benefecia de informatii pretioase, corecte si actualizate, direct de la consultantii nostri tehnici!

Hai sa cunosti aceasta bucsa planetara punte Carraro 635601 fantastica!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 635601 a fost realizata in cele mai bune conditii si a primit cele mai precise indicatii! Isi cunoaste rolul si e dispusa sa isi traiasca viata la intensitate maxima, indeplinindu-si sarcina cu brio! Va da tot ce are mai bun si va arata cat de capabila este! Atat timp cat utilajul tau va detine o asemenea bucsa, nu se va pune problema existentei unei uzuri, intre planetara si fuzeta. Se va ocupa ea de preluarea acesteia!

Ai probleme cu utilajul? Mecanicii nostri colaboratori pot sa se deplaseze la locul cu pricina, la cerere!

Serviciul nostru de consultanta este conceput pentru a-ti face ziua mai frumoasa! Poate ca nici nu constientizezi cat conteaza un sfat prietenesc si o recomandare profesionista, atunci cand te confrunti cu o problema tehnica! Afla cat de fantastic este sa primesti o mana de ajutor, fix cand ai nevoie! Este un serviciu gratuit, mereu la indemana ta!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 635601 si-a facut un prieten de soi, care o va insoti pe drumul catre tine! Ii va tine de urat si o va face sa rada incontinuu! E vorba despre un certificat de garantie, pentru eventuale defectiuni din fabrica, valabil 6 luni.

Nu ne pierdem timpul cu prea multe cuvinte! Suntem operativi si nu facem exceptii! Stim cata nevoie ai de aceasta bucsa planetara punte Carraro 635601 exceptionala, asa ca, te incurajam sa folosesti datele de contact de pe site pentru a plasa o comanda, iar de restul ne ocupam rapid noi! In aproximativ 24 de ore vei avea piesa dorita!

Nu permite niciunui amanunt sa te tina pe loc! Montajul este o etapa importanta, care necesita atentie si precizie! Recomandarea noastra este sa te lasi pe mana unui specialist! Daca nu cunosti unul, te putem indruma noi!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura