Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
Y38H6KNS-RB
Out Of stock
Descriere
O vorba din popor spune ca „prostii invata din greselile proprii, iar desteptii din greselile altora”. Nu stim daca asta se aplica chiar in toate domeniile, dar legat de utilaje industriale parca are sens. Tu nu prea te pricepi la mecanica buldoexcavatorului, dar esti destul de istet incat sa urmezi sfaturile expertilor. Asa ca ai optat pentru o coroana transmisie finala Volvo BL71 produsa in vestitele uzine Carraro din Italia!

La inceput ai avut indoieli, dar colaborarea cu ACN Piese Utilaje s-a dovedit a fi extrem de profitabila! Performanta utilajelor tale a crescut si vizitele in service sunt mai rare, singurul lucru care a ramas mic sunt preturile! Iar avantajele nu se opresc aici, pentru ca beneficiezi si de expertiza tehnica gratuita, livrare super-rapida, si o retea nationala de ateliere de service partenere!

Satisfactia clientilor nostri este pe primul loc! Suntem siguri ca vei aprecia aceasta coroana transmisie finala Volvo BL71 originala Carraro!
Sistemul de transmisie al buldoexcavatorului tau e responsabil cu transmiterea si distribuirea momentului fortei, de la motor catre puntea fata. In cadrul angrenajului, coroana de butuc este cea care asigura dezvoltarea unui cuplu superior. Dupa o lunga perioada de exploatare, dintii sai se pot degrada sau fisura.
Scenariile cele mai des intalnite in cazul unor astfel de defectiuni implica deteriorarea pinioanelor, efectele unor socuri mecanice, sau patrunderea unor corpuri straine intre coroana si pinioane.

Calitatea specifica unui producator de renume international se simte, dar nu la buzunar! Cere acum oferta pentru o coroana transmisie finala Volvo BL71 originala!
Suntem convinsi ca nu vei gasi nicaieri o echipa de specialisti mai buna ca a noastra! Amabili si cu o vasta experienta in domeniul utilajelor industriale, ei iti stau mereu la dispozitie! Te vor ajuta sa identifici piesele necesare si-ti vor oferi consultanta tehnica despre procedurile de montaj si mentenanta.

Coroana reductor Carraro beneficiaza de o garantie de 6 luni. Aceasta include eventualele defecte de fabricatie, desi asemenea cazuri sunt foarte rare. Iti sugeram sa pastrezi actele venite impreuna cu piesa -  factura fiscala si certificatul de garantie.

Nu stim cum fac, dar curierii cu care lucram muta marfa repede de tot! Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Volvo BL71 va fi livrata in 24 de ore! Iar daca te afli prin Bucuresti, poti veni s-o ridici de la sediul nostru, de-abia asteptam sa te cunoastem!

Pentru modelul tau de utilaj, montajul se va face mereu pe puntea fata. Va trebui sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de proceduri, intrucat pozitionarea corecta a tuturor componentelor este esentiala pentru buna functionare a angrenajului transmisiei.

Ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si etansat, iar sugestia noastra e sa folosesti materiale de cea mai buna calitate. In  cazul in care se descopera ca dintii coroanei sunt deformati sau fisurati, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametrul exterior: 24,5 cm
Inaltimea totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura