Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL71 si BL71 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
WIU3KYOP-S-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand activezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor sunt foarte multe variabile pe care trebuie sa le iei in calcul. Si doar cand ne gandim ca esti la cheremul capriciilor vremii pare infiorator. Eu bine, exista insa si lucruri pe care le poti controla. Asupra acestora ar trebui sa stai cu atentia atintita. Asta pentru ca de tine depinde drumul pe care o va lua afacerea ta. Utilajele au nevoie de tine si de atentia ta. Fii cu ochii in cat e nevoie si ofera-le siguranta si aprecierea ta. Cum? Dotandu-le doar cu piese de top. Aici se incadreaza si aceasta bucsa punte buldoexcavator Volvo BL71 pe care ti-o recomandam cu toata increderea.

In viata oricarei afaceri - fie ca facem referire la una ce isi are activitatea in agricultura, fie ca ne referim la una din constructii - exista mai multe posibilitati. Dupa cum stim, posibilitatile sunt actiuni care se pot petrece, dar care inca nu ai facut-o. Acelasi lucru se poate spune si despre viata unui utilaj. Si el e guvernat de lupta posibilitatilor. De exemplu, e posibil ca utisa se defecteze sau nu. De cele mai multe ori, posibilitatea pe care o alimentezi prin actiunile tale se va materializa. Daca dotezi utilajul doar cu piese de top, atunci sansele ca el sa se defecteze scad simtitor. Incearca sa iti dotezi utilajul doar cu piese de clasa, asa cum e aceasta bucsa originala Carraro.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL71 - pentru un utilaj fara anomalii!

Transmisia finala a utilajului tau iti va multumi daca vei alege o asemenea bucsa. Aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Intrebari? Raspundem cu placere!

Nu suntem deloc asemenea oamenilor de la ghisee, de care iti e teama. Suntem exact opusii. Suntem prietenosi si comunicativi. Asa ca asteptam nerabdatori intrebarile tale cu privire la piese de schimb pentru utilajele tale. Iti oferim consultanta tehnica gratuita cand alegi sa achizitionezi produse de la noi.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL71 va ramane acoperita de garantie timp de 6 luni, incepand de la cumparare.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL71 ajunge oriunde ai fi in tara, prin serviciile de curierat rapid. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de piese de top pentru utilajul tau, site-ul nostru e locul unde le poti gasi.

Nu risca sa ruinezi timpul, investitia si viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile specialistilor cand vine vorba de montaj! Bucsa se poate monta si pe buldoexcavator Volvo BL71 Plus.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura