Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580LXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LXT
Cod produs
ER201AHW-RB
Out Of stock
Descriere
Adori sa mergi la cazino, si ai un apetit pentru jocurile de noroc. Fie ca e vorba de poker, ruleta, sau blackjack, iti place sa-ti asumi riscuri calculate, iar imprevizibilul iti ofera doza necesara de adrenalina. Insa cum ramane cu transmisia buldoexcavatorului tau? Vrei sa mergi la cacealma, sa risti ca utilajul sa ramana blocat in mijlocul santierului? Nu mai bine iti protejezi castigurile si comanzi coroana transmisie finala Case 580LXT de care are nevoie?

Noi suntem ACN Piese Utilaje, iar componenta de care ai nevoie este in depozitul nostru. Faptul ca provine din uzinele celebrului producator italian Carraro nu lasa loc niciunei urme de incertitudine - este o piesa de o calitate excelenta! Oferta noastra include servicii de expertiza tehnica si optiuni privind montajul - in cel mai apropiat service partener, sau direct la sediul firmei tale.

Profita acum, zarurile inca nu au fost aruncate! Opteaza pentru o coroana transmisie finala Case 580LXT originala!
Fara doar si poate, coroana reductoare e foarte importanta! O piesa defecta poate insemna un utilaj stationar, zile intregi de intarziere, si costuri suplimentare! Rolul coroanei de butuc este acela de a asigura un cuplu superior de forta catre puntea fata a utilajului. Dantura coroanei este cea care face legatura intre componentele transmisiei.
Problemele ce pot aparea sunt cel mai adesea legate de uzura pinioanelor, de socurile mecanice suferite, sau de patrunderea unor obiecte straine intre coroana si pinioane.

Cand miza e performanta si longevitatea utilajelor tale, noi suntem asul din maneca! Comanda chiar acum o coroana transmisie finala Case 580LXT nou-nouta!
Iti oferim o gama de servicii complete, bazata pe experienta specialistilor nostri. Cu un minim de informatii din partea ta, putem identifica orice piesa de care ai nevoie! Tot noi iti vom oferi sfaturi la nivel de expert in privinta procedurilor de mentenanta periodica si legat de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, termenul de garantie este de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite de garantie, dar noi am intalnit foarte rar astfel de cazuri. Vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie in coletul in care vei primi piesa noua.

Vom face toate eforturile astfel incat coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580LXT sa ajunga la tine super-rapid, de obicei in maxim 24 de ore. De asemenea, esti oricand binevenit la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele comandate!

In  cazul utilajului tau, montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Iti sugeram sa incredintezi responsabilitatea montajului unui mecanic cu experienta in astfel de proceduri. Pozitionarea corecta a componentelor din angrenajul transmisiei trebuie facuta cu o grija deosebita.

De asemenea, ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si etansat periodic. Daca dantura coroanei prezinta urma de deteriorare, recomandarea noastra este sa se monteze pinioane noi, iar etansarea sa se faca folosind oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura