Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S595
Cod produs
VHQWZKD0-SC
Descriere
Aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S595 este cel mai bun mesaj pe care il poti primi. Si nu este un eveniment politic, nu este vizita presedintelui SUA. Este doar o piesa de schimb care, in sfarsit, pune capat mantuielii si care ofera calitatea ceruta de utilajul tau modern si performant. O avem la un pret extrem de competitiv. Vino sa o ridici de pe raft. Este gata de treaba.

Utilajele din parc sunt parte din viata ta. Cum esti si tu, draga antreprenorule, asa sunt si ele. Ce decizi pentru tine, decizi si pentru ele. Daca esti neatent cu viata ta, esti neatent si cu viata lor. Ai grija de tine si de ele. Cand ajungi la medic pentru controlul anual, du-le si pe ele la atelier pentru o revizie periodica. Medicul iti va prescrie medicamente, iar mecanicul iti va prescrie piese de schimb. Primul drum la ACN, ca sa te asiguri ca masinile pot duce ziua de munca mai departe. Apoi mergi si la farmacie, nu-i bai. Acum ai o stare de spirit mult mai buna.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S595 intotdeauna treaza!
Cartile tehnice scriu ca furtunele sunt elemente esentiale al sistemului hidraulic. Prin ele circula lichidul tehnic dand viata organismului Bobcat. Cartea tehnica mai scrie multe dar arunca intr-un colt informatiile despre cupla. Un mecanic s-ar amuza si ar spune atat, “ia pune-i o cupla crapata si dupa aia poti sa-ti legi furtunele de gat caci nu mai sunt bune de nimic”. Nu exista piese de mana a doua.

Consultanta intr-o alianta!
Afacerea ta este disipata intr-o multime de amanunte. Achizitia unei piese de schimb este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie montat corect, trebuie identificat perfect si sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S595 cumparata de la noi vine intotdeauna insotita de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara bani.

Cupla este pregatita sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montajul cuplei reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa versi sistarul cu lapte cand aproape e plin.  Pentru a evita surpriza asta de poveste, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura