Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S530
Cod produs
9DJVAWTH-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de prezon miniincarcator Bobcat S530 te asteapta la o super oferta de pret si este pregatit pentru fapte mari! Stii deja ca treaba cu prezoanele nu este de glumit! Nu trece cu viteza nonsalanta peste importanta articolelor mici, pe care le rulezi des. Piesele de schimb de genul acestui prezon Bobcat sunt extrem de importante in a asigura o buna functionare a vehiculelor, zi dupa zi.

Prezonul nostru original fixeaza janta de butuc. Este esential ca piesele pe care le folosesti pentru fixare sa fie corespunzatoare modelului de utilaj pe care il exploatezi. In caz contrar, pot aparea o serie de probleme, cum ar fi contactul cu alte piese. Nu risca, nu ai de ce!

Acest prezon miniincarcator Bobcat S530 este un produs durabil!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - alegeri certe!
Consultanta inseamna suport. Consultanta inseamna informatie. Consultanta inseamna idei. Toate acestea vin gratuit catre tine, fara niciun cost ascuns. Pentru ca vrem ca tu sa stii ca alegi fain, inca dinainte de a te decide!

Un prezon miniincarcator Bobcat S530 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Lucreaza in liniste: noi iti trimitem toate actele componentei achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat S530 este o achizitie corecta! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia componentei, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Ai idee ce inseamna un montaj deficitar? Dezastru. Asta e cuvantul. Noua piesa achizitionata poate fi compromisa, la fel si sansa ca vehiculul tau sa ruleze optim. Nu accepta niciun fel de compromis!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura