Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat S300
Cod produs
C4F3EMRY-SC
Descriere
Nu uita sa faci la timp schimbul cu aceasta cupla hidraulica atasament Bobcat S300 noua. In sectorul nostru, orice utilaj neperformant, orice intarziere, produc costuri. Iar la final, cand te uiti pe bilant la contul 121 vezi soldul pe debit, ceea ce inseamna pierdere. Asadar, cand utilajul da semne ca e timpul pentru o schimbare, n-o intarzia. Este momentul sa ne soliciti, iar noi iti expediem piesa de schimb compatibila. Este printre cele mai bune de pe piata. Lucram impreuna pentru un bilant profitabil.

Nu facem business de ieri de azi. Am invatat multe lucruri. Printre care si acela ca cel mai scurt drum spre inima clientului este sa fii deschis. Sa nu ascunzi nimic. Suntem deschisi ca o carte de bucate. Nu ajunge sa o citesti, iti mai face si pofta. Asadar, cauta-ne la telefon sau scrie-ne atunci cand consideri ca a venit timpul unei revizii. Iti vom spune fara ocolisuri unde sunt problemele, cum pot fi rezolvate, ce costuri implica. Desigur, iti vom expedia si piesele de schimb de care ai nevoie. Facem sa fie bine.

Cupla hidraulica atasament Bobcat S300 sta de paza la poarta cetatii!
Aceasta cupla asigura imbinarea perfecta a furtunelor prevenind scurgerile de lichid tehnic in sistem. Este o componenta extrem de importanta. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor poate fi inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” prin punctele de contact ale ei cu furtunele.

Consultanta de la distanta!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar face to face daca treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat S300 cumparata de la noi este un element al sistemului hidraulic prelucrat cu mare grija si super fiabil. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate ar fi aceasta. In maxim 24 de ore curierul iti va bate la usa. Exista si un “in plus”. Acela este ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si poti ridica produsele personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este etapa finala a procesului, dar este importanta in functionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si la un nivel de performanta ridicat.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura