Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
4PWCIK65-RB
Out Of stock
Descriere
<Ring ring!> Salut, te-am sunat ca sa-mi confirmi ca vii poimaine sa ma ajuti, am mare nevoie de utilajul tau! Stai putin, tu faci misto de mine! Cum sa fie utilajul in concediu medical?! E stricata transmisia si ai nevoie de o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432D noua? Pai zi frate asa, nu ma lua cu metafore! Da, stiu ce zici, piesele originale Carraro sunt greu de gasit, se vand ca painea calda! Hai ca incerc sa te ajut ca sa ma poti ajuta si tu, te sun eu in 20 de minute!

<Ring ring!> Prietene, am rezolvat tot, trebuie sa-mi dai o lada de bere! Am sunat la cei mai tari furnizori de piese, ACN Piese Utilaje! E cea mai buna combinatie, fii atent aici: au piesa pe stoc, maine la pranz ajunge la tine! Ne-ajuta tot ei si cu montajul, tot maine ai programare in service la 4 dupa-amiaza! Nu ma, n-a costat mult in plus, mai putin decat o sa dai tu pe lada de bere! Apropo, ia si tu o bere italiana fina, sa fim in ton cu excelenta calitatii pieselor Carraro! Te-am pupat, pa!

Nu lasa problemele sistemului de transmisie sa-ti dea batai de cap, opteaza pentru o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432D noua!
In angrenajul transmisiei finale, coroana de butuc este componenta principala. Gratie dintilor sai robusti, coroana de transmisie faciliteaza un cuplu sporit de forta exercitata catre puntea utilajului.
Fiind o piesa originala Carraro, poti fi sigur ca vei beneficia de o perioada indelungata de exploatare. Atunci cand in final vor aparea probleme, acestea se vor datora cel mai probabil uzurii pinioanelor, socurilor mecanice suferite, sau patrunderii obiectelor nedorite intre dintii coroanei si pinioane.

Ca niste adevarati prieteni, iti oferim servicii profesioniste la preturi mici - comanda coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 432D din oferta noastra!
Nevoile afacerii tale sunt prioritatea noastra. Mandria noastra sta in serviciile ce ti le oferim, si ne bucuram sa-ti fim un partener de nadejde! Poti apela oricand la departamentele noastre specializate, noi vom identifica piesa de care ai nevoie si-ti vom oferi toate informatiile despre montaj si mentenanta.

Te vei bucura sa afli ca noua ta coroana de butuc Carraro are o garantie de 6 luni, desi rareori vine cu defecte de fabricatie. Inauntrul coletului vei gasi atat factura fiscala cat si certificatul de garantie.

Livrarea este rapida, vom lua toate masurile posibile astfel incat comanda sa ajunga la tine in maxim 24 de ore! Daca doresti, poti sa ridici personal coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 432D direct din sediul nostru. Ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa vorbim despre utilajele tale!

Iti sugeram sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni, pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenajul transmisiei este esentiala.
Pentru performante maxime si rezistenta in timp, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat. Daca dantura coroanei prezinta deteriorari, sfatul nostru este sa schimbi si pinioanele, iar la etansarea transmisiei finale sa utilizezi oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura