Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru masina de tuns iarba Kubota T1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota T1600
Cod produs
9S7GAVTJ-AC
Out Of stock
Descriere
Unul dintre clientii nostri are o vorba, pe care o impartasim si cu tine: ”Ai cadenta, pana la scadenta!” La ce se refera?! La faptul ca utilajele tale sunt folosite intr-un ritm, intr-o cadenta si, cu piese de calitate, aceasta cadenta, acest ritm poate fi unul… de lunga durata.
Insa, inevitabil, chiar si cu piese de calitate, ziua in care acestea se defecteaza vine. Dar pana vine aceasta zi, este foarte important sa… (stii deja): ”Ai cadenta, pana la scadenta!” Iar cu aceasta pompa de apa pentru masina de tuns iarba Kubota T1600 ritmul activitatii tale se va mentine pentru mult timp.

Te indemnam sa ne contactezi cand pompa ta de apa da semne ca a ajuns… la scadenta. Suntem aici! Conteaza pe noi.

Pompa de apa Kubota T1600 -  nu uita: cand se uzeaza, motorul se gripeaza!
Atunci cand pompa de apa este uzata, motorul nu primeste suficient lichid de racire. Asa, se incalzeste excesiv si se defecteaza. Iata ca rolul pompei de apa este unul important, intrucat rezistenta motorului depinde de sanatatea pompei de apa.

Ce predispune pompa de apa la uzura? Cauzele sunt diverse, insa lichidul de racire contaminat, coroziunea si rugina sunt dintre cele comune.
Daca motorul tau da semne de supraincalziere, acesta este un semnal de alarma. Dar… nu te ingrijora! Pompa de apa potrivita o poti gasi la noi, te asteapta pe raft! Contacteaza-ne cu incredere.

Serviciul gratuit de consultanta - Intreaba-ne!
Nu stii? Intreaba-ne!
Suntem aici ori de cate ori ai nevoie de indrumare sau consultanta. Noi credem ca un sfat bun si indrumarea primite la timpul potrivit te pot ajuta sa gasesti solutiile adecvate. Poti conta pe ajutorul nostru! Contacteaza-ne si vei descoperi un partener de incredere pentru zilele in care utilajele tale au nevoie de piese si nu numai!

Ai incredere si cumpara din depozitul nostru, unde avem mereu produse de calitate, produse care isi merita banii. Aceasta pompa de apa Kubota T1600 o vei primi in colet, cu factura si certificatul de garantie.
Aceasta pompa de apa are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Te asteptam la depozitul nostru sau contacteaza-ne telefonic pentru a face o comanda.

Stim ca iti doresti ca piesele comandate sa ajunga la tine cat mai repede posibil. Vrei sa poti folosi utilajul, nu sa ai pauza in activitate! Si pentru ca intelegem aceasta, suntem operativi!
Pompa de apa masina de tuns iarba Kubota T1600 poate ajunge la tine intr-un interval de maxim 24 de ore. O expediem rapid acolo unde esti tu sau o poti ridica personal de la noi din sediu. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere, iar noi iti trimitem piesa!

Un montaj corect este o investitie pe termen lung. Un montaj incorect… este un esec total. Astfel, o piesa de calitate are nevoie de mana unui profesionist pentru a functiona perfect.
Te indemnam sa apelezi la profesionisti cu experienta. Evita improvizatiile pentru ca te vor costa mai mult decat crezi!
Nu cunosti profesionisti?! Ne poti contacta pentru recomandari si informatii! Noi ii stim si vrem sa-i cunosti si tu!

Specificatii tehnice

Suport fulie:
Diametru: 55mm
Distanta intre 2 gauri consecutive: 30mm
Distanta intre 2 gauri opuse: 42mm
4 gauri M6 x 1.5mm
Diametru paleti: 52mm

Inaltime masurata de la nivelul de prindere pe bloc motor: 72mm
Inaltime completa, de la suport fulie la paleti: 82.6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura