Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru masina de tuns iarba Kubota GR2110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota GR2110
Cod produs
NXOT0S3A-AC
Out Of stock
Descriere
Focuseaza-te pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei! Vrei piese de calitate?! Ele trebuie sa fie cele pe care sa te focalizezi. Si daca la capitolul ”pompa de apa” inca nu ai gasit piesa potrivita, iti prezentam pompa de apa Kubota GR2110 - o pompa rezistenta. Cu ea, motorul va functiona mult si bine, iar utilajul tau va duce la bun sfarsit fiecare sarcina. Suntem aici ca sa-ti dam toate detaliile necesare! Vorbeste cu noi.

Pompa de apa - la fel ca orice alta piesa - are rolul ei. In relatia cu motorul, este… perechea lui. Ca el sa functioneze, are nevoie de ea. De aceea este bine ca motorului tau sa-i gasesti o pompa de apa… compatibila, de calitate, rezistenta. Asa, echipa lor va fi imbatabila.

Noi suntem aici si avem toate detaliile de care ai nevoie la acest capitol. Intreaba-ne si iti raspundem. Repede!
Pompa de apa Kubota GR2110 ….. - o inima de metal !
Poate te gandesti ca o pompa de apa nu are nimic in comun cu… inima. Insa, de fapt, ea este inima de metal a motorului tau. Pompand mereu! Hai sa ne gandim impreuna: Ar putea motorul functiona fara o pompa de apa?! Noi stim sigur ca nu.

Rolul sau in functionarea utilajului tau sau a instalatiei tale este bine stabilit si este acela de a raci motorul, distribuind lichidul de racire in acesta. Astfel, motorul va functiona intr-un interval optim de temperatura si temperatura va fi mentinuta in parametri optimi. Daca nu s-ar intampla asa, motorul ar fi grav afectat.
O concluzie se desprinde: o pompa de apa care functioneaza corect este vitala pentru motorul oricarui utilaj! Iar daca pompa ta da semne de oboseala, contacteaza-ne cat mai repede. Te ajutam sa gasesti solutia potrivita pentru a remedia situatia.

Serviciul gratuit de consultanta - Nu stii raspunsul? Il stim noi. Intreaba-ne!
Se spune ca nimic nu e gratuit. Insa, noua ne place sa contrazicem ce este comun. Asa ca iti oferim indrumare si consultanta ori de cat ori ai nevoie, in mod gratuit! Suntem aici pentru tot ce nu stii tu legat de utilajele si instalatiile tale.
De ce? Pentru ca noi credem ca un sfat bun si indrumarea primite la timpul potrivit te pot ajuta sa gasesti solutiile adecvate. Si chiar mai mult! Te pot scuti de alte probleme, de risipa de bani si timp.
Poti conta pe ajutorul nostru! Nu ezita si intreaba-ne ce nu stii!

Pompa de apa pentru masina de tuns iarba Kubota GR2110 o vei primi in colet, iar alaturi de aceasta se vor afla si factura si certificatul de garantie. Garantia pentru aceasta pompa este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Daca te afli in apropierea depozitului nostru, te asteptam sa ridici piesele de la noi. Si daca vrei sa ne mai intrebi si despre alte piese sau echipamente, ne va face placere sa-ti raspundem la intrebari si sa-ti aratam depozitul nostru.

Sa nu-ti faci probleme cu privire la livrare! Pompa de apa pentru Kubota GR2110 poate ajunge la tine intr-un interval de maxim 24 de ore. Ti-o trimitem rapid in tara, acolo unde te afli.
Intelegem ca aproape intotdeauna cand este vorba despre utilajele si instalatiile care au nevoie de piese, acestea trebuie sa ajunga la ele de urgenta! Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site si noi iti trimitem piesa!

Montajul unei piese este la fel de important ca piesa in sine. De ce?
Pentru ca atunci cand este facut bine va creste durata de utilizare a pieselor. Si reciproca este valabila: un montaj defectuos va diminua durata de utilizare a pieselor. Astfel, te indemnam ca pentru un montaj bun sa apelezi la profesionisti. Nu cunosti profesionisti?! Stim noi! Ne poti contacta pentru recomandari si informatii in aceasta materie.

Specificatii tehnice

Suport fulie:
Diametru: 55mm
Distanta intre 2 gauri consecutive: 30mm
Distanta intre 2 gauri opuse: 42mm
4 gauri M6 x 1.5mm
Diametru paleti: 52mm

Inaltime masurata de la nivelul de prindere pe bloc motor: 72mm
Inaltime completa, de la suport fulie la paleti: 82.6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura