Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 142254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 142254
Cod produs
85MFBD93-D
Out Of stock
Descriere
Afacerea ta depinde de lucrarile pe care le contractezi. Iar acestea vin cu termene limita la pachet. Atunci cand intorci clepsidra,timpul incepe sa se scurga cu repeziciune. E clar ca nu e loc de joaca! Treaba e serioasa, iar tu ai nevoie de toata puterea utilajului tau pentru a o duce la capat! O astfel de bucsa planetara punte Carraro 142254 se va asigura ca isi va face simtita prezenta! Provine dintr-un mediu deosebit, fiind realizata in una din faimoasele uzine existente in Italia. Pentru a deveni piesa performanta, care este in ziua de azi, a fost necesara parcurgerea unui procedeu elaborat de fabricatie.

La noi vei gasi tot timpul piesa pe care o cauti! Daca nu o avem, o aducem! Bazeaza-te pe serviciile premium pe care ti le punem la dispozitie si vei intalni o cu totul alta lume! Afaceri cu produse de schimb gasesti pe toate drumurile! De cele mai multe ori te lovesti de lipsa calitatii si a seriozitatii! Suntem aici sa spulberam miturile si sa stergem cu buretele experientele neplacute cu care te-ai confruntat in trecut, cu alti furnizori!

Hai sa-ti dam o bucsa planetara punte Carraro 142254 faina!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 142254 si-a castigat respectul, prin calitatea de care da dovada, dar si datorita importantei rolului pe care il detine. Misiunea ei este de a prelua uzura dintre planetara si fuzeta, oferindu-i utilajului tau toate conditiile pentru a functiona corespunzator! Bucsele functioneaza in general, prin frecare si forta si sunt supuse unei presiuni majore. Cu cat aceasta piesa este mai rezistenta, cu atat durata de functionare a utilajului tau se mareste.

Alege piesele utilajului tau cu atentie!

Sursele de informare sunt diverse si usor accesibile. Insa, nu ai garantia ca toate sunt de incredere. O informatie gresita te poate plasa pe un drum eronat. Te poate face sa investesti inutil si te poate face sa consumi energie si timp. Serviciul nostru de consultanta este gratuit si iti ofera o informare corecta! Contacteaza-ne!

Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie una fructoasa! Pentru ca acest lucru sa se intample, avem grija sa eliminam orice piedica ce poate sa apara. Nu lasam o astfel de bucsa planetara punte Carraro 142254 singura, ci o trimitem cu un certificat de garantie de 6 luni, care are in vedere eventuale defectiuni din fabrica.

Suntem usor de gasit! Ai toate datele de contact pe site. Imediat ce te-ai decis pentru o piesa de schimb, o pregatim pentru livrare. Aceasta bucsa planetara punte Carraro 142254 nu face mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Daca te afli prin zona, te asteptam sa ne cunoastem!

Un profesionist se va implica si va executa montajul ca la carte! Piesele au nevoie de o fixare potrivita, nu de una superficiala sau nepriceputa. Activitatea utilajului tau depinde de acest aspect, dar si integritatea produsului. Te putem indruma oricand catre un specialist!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura