Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru motor Cummins QSB5.9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSB5.9
Cod produs
WEBGM4SU-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de solenoid oprire motor Cummins QSB5.9 te asteapta in depozitul nostru, aflat acum la o reducere de pret! Afla si tu, direct de la specialistii nostri, cat de avantajos este sa achizitionezi componente sigure si certificate! Pentru a intelege cat de importanta este aceasta piesa de schimb, este indicat sa vorbim despre ce face ea, ce rol joaca si cand este cazul sa te alarmezi in fata simptomelor de defectiune.

Este posibil ca tu sa intampini probleme in a porni motorul, sau a-l opri pe acesta, chiar si atunci cand solenoidul de oprire este alimentat. Debitul de combustibil rezultat poate fi intarziat. De indata ce opresti un motor, puterea este preluata de la solenoidul de oprire, care inchide conducta de combustibil. Daca acest lucru nu se intampla, ai nevoie de produsul nostru eficient, modern, nou si in perfecta stare!

Acest solenoid oprire motor Cummins QSB5.9 este un produs premium!
Solenoidul, aceasta componenta atat de importanta, are un rol esential in angrenajul utilajului tau. Solenoidul oprire motor se monteaza la pompa de injectie, iar pentru functionarea corecta a acesteia este recomandat ca montajul sa fie unul de calitate.

Consultanta gratuita - suport si siguranta!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! Un solenoid oprire motor Cummins QSB5.9 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O astfel de electrovalva oprire motor pentru motor Cummins QSB5.9 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!

Specificatii tehnice

• Tija cu articulatie sferica in cap.
• Mufa cu 3 fire.
• Prindere cu 2 suruburi.
• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere 35mm.
• Cursa dintre inchis si deschis de 45mm.
• Actionare la 24V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura