Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru motor Cummins 4B3.9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 4B3.9
Cod produs
GRL0O8IC-RA
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid oprire motor Cummins 4B3.9 este solutia de durata pentru utilajul de care dispui, fiind super fiabil, sigur si rezistent. Dar ce este acest solenoid de oprire a motorului? Si de ce ne trebuie unul? O astfel de componenta cu rol in oprirea motorului este o supapa actionata electromagnetic. Ea este utilizata pentru a intrerupe alimentarea cu combustibil a unui motor.

Cand solenoidul este alimentat, miscarea pistonului sau retragerea supapei cu arc din locasul sau au loc, permitand combustibilului sa treaca prin supapa. Atunci cand solenoidul nu mai este alimentat, circuitul se va inchide in siguranta si cu rapiditate. Piesele de schimb de calitate nu sunt un moft. Si nici nu mai sunt ca pe vremuri - greu de obtinut, de negasit, de neatins, sau foarte piperate la pret. Acum, aici, poti accesa produse de calitate, la super preturi!

Acest solenoid oprire motor Cummins 4B3.9 este o piesa de top!
Solenoidul, aceasta componenta atat de importanta, are un rol esential in angrenajul utilajului tau. Solenoidul oprire motor se monteaza la pompa de injectie, iar pentru functionarea corecta a acesteia este recomandat ca montajul sa fie unul de calitate.

Consultanta gratuita - un serviciu excelent!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! Un solenoid oprire motor Cummins 4B3.9 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O electrovalva oprire motor pentru motor Cummins 4B3.9 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa noua pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!

Specificatii tehnice

• Tija cu articulatie sferica in cap.
• Mufa cu 3 fire.
• Prindere cu 2 suruburi.
• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere 35mm.
• Cursa dintre inchis si deschis de 45mm.
• Actionare la 24V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura