Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
Q8ELXICJ-RA
Out Of stock
Descriere
Cardanul nu este o piesa care se repara usor sau care se poate inlocui asa de simplu, din cauza costurilor destul de mari pe care, de regula, le vei intalni la multi furnizori. Nu ai prea multe variante de actiune atunci cand vechiul cardan al pompei hidraulice s-a defectat. Ai doar optiunea de a-l inlocui cu unul nou. Desi te astepti sa coste foarte mult, acest cardan pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 543 este acum, aici, la o oferta de nerefuzat.

Asta fiindca noua ne pasa de utilaje, dar ne pasa si de bugetul si de confortul tau. Alege piesele din depozitul nostru si constata rezultatele pozitive! Intreaba-ne, afla toate informatiile despre produsul nostru semnat Bobcat, asigura-ti fiecare investitie, fii mereu in top si cu un pas inaintea dificultatilor!

Acest cardan pompa hidraulica Bobcat 543 este o piesa de incredere!
Cardanul, aceasta componenta de care auzi tot mai des, are un rol foarte important in angrenajul utilajului tau. Cardanul vehiculului transmite puterea de la motor la pompa hidraulica.

Consultanta gratuita - doar asa stii ce sa alegi!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! Un cardan pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 543 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un cardan pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 543 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!

Specificatii tehnice
• 34 mm intre gaurile de prindere
• Are doua gresoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura