Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 741

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 741
Cod produs
6NQOISWM-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de cardan pompa hidraulica Bobcat 741 este o piesa de schimb dedicata pompei hidraulice a miniincarcatorului tau, fiind 100% compatibila cu acesta, ce va oferi suportul sau vehiculului tau, pentru ca acesta sa ruleze mai ceva ca in floarea varstei! Piesa este fabricata in uzinele originale Bobcat, chiar de catre cei mai apreciati dintre expertii ingineri, asa incat tu te poti mandri cu un produs de incredere!

Apeleaza la sfaturile specialistilor nostri! Daca e vorba de piese de schimb pentru utilaje, ei sunt cei mai buni! Vei descoperi o noua era de gestiune a necesarului de piese de schimb si consumabile, una cu mult mai putine batai de cap!

Acest cardan pompa hidraulica Bobcat 741 este o alegere faina!
Cardanul, aceasta componenta de care auzi tot mai des, are un rol foarte important in angrenajul utilajului tau. Cardanul vehiculului transmite puterea de la motor la pompa hidraulica.

Consultanta gratuita si servicii conexe de top!
Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Documentatia pe care noi o oferim este completa! Un cardan pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 741 este un articol care vine insotit de toate certificarile de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un cardan pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 741 este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Vrei ca piesa de schimb proaspat achizitionata sa isi faca treaba multi ani, nu-i asa? Poti sa o ajuti! Poti sa te ajuti si sa iti ajuti utilajul sa ruleze perfect! Trebuie doar sa te asiguri ca montajul a fost executat corect!

Specificatii tehnice
• 34 mm intre gaurile de prindere
• Are doua gresoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura