Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 7753
Cod produs
7M6GJC4E-RA
Descriere
Dezvoltat in urma cu mai bine de 35 de ani, sistemul standard de montare Bob-Tach este testat in timp. Cu acesta, tu vei putea schimba atasamentele rapid si usor. Poti sa folosesti absolut toate atasamentele, fie ca vorbim de o cupa, o grebla peisagistica, sau alte accesorii pentru miniincarcator. Aceasta bucsa brat Bob-Tach Bobcat 7753 este un articol fiabil, care face parte din acest angrenaj spectaculos.

Bucsa noastra, semnata Bobcat, are rolul de a ajuta la prinderea boltului de fixare a Bob-Tach! Majoritatea vehiculelor sunt predispuse la vibratiile de torsiune. Utilajele mari, dar si cele mai mici, sunt predispuse la aceasta problema. Cele mai multe dintre masinarii dispun de sisteme de amortizare a vibratiilor, folosind bucse. Alege bucsa potrivita, dar si calitativa!

Aceasta bucsa brat Bob-Tach Bobcat 732 este o piesa certificata!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson. Aceasta bucsa este una dedicata bratului utilajului, si isi va gasi locul la prinderea boltului de fixare a Bob-Tach.

Consultanta gratuita - alegi informat!
Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet!! O bucsa brat Bob-Tach Bobcat 7753 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O bucsa brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 7753 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Ca toata treaba sa fie perfecta, asigura-te ca montajul noii tale piese de schimb este realizat corect. Doar asa poti optimiza investitia si poti prelungi durata de viata a componentei instalate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura