Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat E20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E20
Cod produs
N4L9U2J1-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat E20 este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Mica si compacta, dar cu forta unui uragan, bucsa noastra, semnata Bobcat va rezista, mult dupa ce alte colege ale sale din aceeasi gama se vor fi uzat. Ce face aceasta bucsa?

Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe diferitele tipuri de articulatii ale vehiculului, pentru a controla miscarea in articulatiile acestuia, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor, sau terenului dur, dar si pentru a reduce vibratiile si zgomotul. Important este sa poti alege doar cele mai calitative produse!

Bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat E20 este un produs ce se face remarcat!
Bucsa este un element relativ simplu, de suspensie, in general compus din doua tuburi, legate printr-un manson.

Consultanta gratuita este un serviciu de top!
Consilierea oferita de noi este una completa - de la variante optime si pana la solutii ingenioase, de la gestiune si pana la livrare, de la date tehnice si pana la produse de top, noi ne ocupam de tot!

Colaboreaza cu noi! Alege sa ai toata documentatia la dosar! Bucsa prindere brat-antebrat miniexcavator Bobcat E20 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Orice colet ce pleaca de la noi este manevrat si livrat cu maxima grija, dar si cu viteza! Bucsa prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat E20  va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este cheia! Este o parte esentiala a inlocuirii unei componente vechi. In mod evident, nu e suficient sa alegi componenta potrivita, trebuie sa ii asiguri si un montaj corect! Dar, din fericire, avem cateva ponturi si in ceea ce priveste montajul pieselor noastre! Tu doar intreaba-ne!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura