Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580MXT
Cod produs
1AIJPGQF-RB
Out Of stock
Descriere
Iar ai avut un cosmar, nu? Acelasi scenariu ca de obicei, in care toate utilajele tale se strica si costul reparatiei depaseste cu mult bugetul. Ei, bine c-a fost doar un vis. Tu stii ca realitatea e cu totul alta, optezi mereu pentru piese originale, de la renumitul producator italian Carraro. Chiar azi ai comandat o coroana butuc buldoexcavator Case 580MXT noua, stii ca e piesa perfecta pentru utilajul tau.

De cand ai aflat de ACN Piese Utilaje, visele tale chiar au devenit realitate, asa-i? Era normal sa fii sceptic la inceput, parca prea ii laudau toti, recenziile din online erau toate pozitive, ceva parea suspect. Insa acum te-ai convins ca serviciile oferite sunt de top - livrare super-rapida, consultanta tehnica la nivel expert, si preturi mici de tot. Si pe langa asta, poti opta pentru montajul in cel mai apropiat  service partener, sau ca echipajul mobil sa vina la sediul tau.

Comanda acum coroana butuc buldoexcavator Case 580MXT si vei descoperi ce inseamna calitatea italiana la superlativ!
E usor de inteles de ce e atat de important ca utilajul tau sa aiba o coroana reductoare pe care stii ca te poti baza. E piesa centrala din angrenajul transmisiei finale, ce ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior.
Daca o inspectezi periodic si-i oferi mentenanta potrivita, te va deservi mult si bine. Atunci cand problemele vor aparea, acestea vor avea de-a face cu uzura pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice, sau obiecte straine patrunse la contactul coroanei cu pinioanele.

Alege sa nu-ti faci griji in legatura cu transmisia utilajului tau, coroana butuc buldoexcavator Case 580MXT iti ofera siguranta si performanta!
Consultantii ACN Piese Utilaje sunt capabili sa te ajute in orice situatie! Putem identifica piesa de care ai nevoie din poze, dupa dimensiuni, sau in functie de utilajul pe care era montata! Deci nu-ti fa probleme daca nu stii codul si seria piesei! Impreuna cu piesa noua, vei primi si informatii despre procedurile de montaj si de mentenanta periodica.

Termenul de garantie are o durata de 6 luni, si acopera inclusiv eventuale defecte de fabricatie. Noi am intalnit foarte rar asemenea situatii. In coletul de la noi vei gasi atat factura fiscala, cat si certificatul de garantie.

Iti promitem ca vei avea rapid piesele comandate, de obicei in maxim 24 de ore! Sau poti veni sa iei coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580MXT direct din sediul nostru, ne-ar placea sa te cunoastem! Ia legatura cu noi!

Montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din cadrul ansamblului de transmisie necesita o grija deosebita. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de lucrari.

Nu uita nici de operatiunile de etansare si lubrifiere, astfel vei garanta ca ansamblul reductor va avea o viata lunga.
In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura