Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LXT
Cod produs
IXMGZB3F-RB
Out Of stock
Descriere
Niciodata nu ti-a placut mecanica, si nici nu credeai ca vei avea vreodata nevoie de astfel de cunostinte. Muncitorii de pe buldoexcavator iti spun ca transmisia fata a cedat si nu pot termina lucrarea. Insa tu habar n-ai de punti si coroane, nu stii cu ce se mananca! Ai nimerit unde trebuie, solutia ta e chiar pe aceasta pagina! Ma refer aici la extraordinara coroana reductor buldoexcavator Case 580LXT a italienilor de la Carraro, lideri necontestati in tot ce tine de transmisii pentru utilaje.

N-ai de ce sa te temi, iti garantam ca e piesa potrivita, identica cu cea din echiparea originala! In doar 2 minute departamentul nostru de Identificari iti va confirma asta, si-ti vor trimite o fisa tehnica impreuna cu scheme de montaj. Si ca tot veni vorba de montaj, lasa-l in grija noastra. Iti facem o programare in cel mai apropiat service partener, sau trimitem echipajul nostru mobil direct la sediul firmei tale. Toate astea la un pret mic de tot, iar seful tau va fi impresionat de felul in care ai gestionat situatia.

Alege coroana reductor buldoexcavator Case 580LXT si vom rezolva imediat problemele utilajului tau la sistemul de transmisie!
Acorda-mi doar un minut ca sa-ti explic cum sta treaba cu aceasta coroana de butuc. O gasim in subansamblul transmisiei finale, este piesa responsabila de dezvoltarea unui cuplu sporit. O recunosti usor dupa dintii orientati catre interior. In timp, dintii sufera deformari, de obicei datorita uzurii pinioanelor sau socurilor mecanice. Nu excludem nici posibilitatea defectiunilor cauzate de corpuri straine patrunse intre coroana reductoare si pinioane.

Chiar daca nu stii mecanica, poti face alegerea optima! Comanda coroana reductor buldoexcavator Case 580LXT din oferta noastra!
Consultantii ACN Piese Utilaje sunt capabili sa te ajute in orice situatie! Putem identifica piesa de care ai nevoie din poze, dupa dimensiuni, sau in functie de utilajul pe care era montata!
Deci nu-ti fa griji daca nu stii codul si seria piesei! Impreuna cu piesa noua, vei primi si informatii despre procedurile de montaj si de mentenanta periodica.

Termenul de garantie are o durata de 6 luni, si acopera inclusiv eventuale defecte de fabricatie. Noi am intalnit foarte rar asemenea situatii. In coletul de la noi vei gasi atat factura fiscala, cat si certificatul de garantie.

Iti promitem ca vei avea rapid piesele comandate, de obicei in maxim 24 de ore! Sau poti veni sa iei coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580LXT direct din sediul nostru, ne-ar placea sa te cunoastem! Ia legatura cu noi!

Montajul coroanei de butuc se va face pe puntea fata. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din cadrul ansamblului de transmisie necesita o grija deosebita. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de lucrari.

Nu uita nici de operatiunile de etansare si lubrifiere si vei garanta ca ansamblul reductor va avea o viata lunga. In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura