Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt brat cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
CVRU2XAT-D
Out Of stock
Descriere
Atingerea succesului are la baza mai multi factori! Printre acestia se numara si calitatea produselor de schimb! Utilajul tau are nevoie de piese performante, puternice si extrem de rezistente in fata presiunii, pe care acesta o poate exercita asupra lor, in timpul desfasurarii activitatii. Un astfel de bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175 deosebit va face fata cu brio tuturor incercarilor la care va fi expus! Miniincarcatorul ta se va mandri cu el!

Motive de mandrie vei avea si tu, cand vei realiza cat de repede a trecut timpul, iar treaba e complet terminata, fara sa inregistrezi restante! Fiecare sarcina a fost indeplinita cu succes, iar rezultatele nu au intarziat sa apara! Atunci cand faci alegerile potrivite, totul se desfasoara ca la carte! Noi suntem aici sa te sustinem! Contacteaza-ne!

Avem in depozit un bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175 - frumusel foc!

E de ajuns sa privesti acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175 si vei observa cat de mandru este pentru rolul pe care l-a primit de la producator! Si-a tras cea mai dreapta postura si mai ca merge cu nasul pe sus! Se tine batos si nimeni nu mai e ca el! Utilajul tau ii va da dreptate, cunoscandu-i importanta! De dorit este ca acesta sa faca casa buna cu el si sa se comporte ca o adevarata echipa! Iar in privinta aceasta, nu exista niciun dubiu! Ii va asigura perfect prinderea cilindrului inclinare de brat!

Hai cu intrebarile!

Tu ne intrebi, noi iti raspundem! Indiferent de situatia cu care te lupti, te asiguram ca ii dam de cap! Serviciul nostru de consultanta gratuita a fost special gandit pentru a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie, oricare ar fi scenariul. Asa ca te incurajam sa iei legatura cu noi fie ca iti doresti sa afli detalii tehnice despre o anumita piesa, fie ca utilajul tau refuza sa mai coopereze! Orice ar fi, un raspuns exista! Si ti-l oferim prompt!

O colaborare deosebita necesita siguranta si incredere! Pentru ca toata experienta ta cu noi sa fie minunata pana la capat, respectam ad litteram pasii pe care ni i-am propus, pentru oferirea serviciilor de calitate! Acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175 vine cu un certificat de garantie, pentru defectiuni din fabrica, valabil 6 luni. Grijile nu isi au rostul!

Intrand pe site gasesti usor acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S175 din depozitul nostru! E de ajuns sa plasezi o comanda si aproape ca zboara catre tine! In aproximativ 24 de ore, te va putea cunoaste personal! Serviciul nostru de livrare rapida se va asigura de asta!

Cine nu cunoaste un expert, sa faca rost! Nu era chiar asa vorba batraneasca, insa baza e aceeasi! Ai nevoie de o persoana specializata, care sa detina experienta necesara unui montaj corespunzator! Piesa de schimb depinde de acest aspect! La fel si utilajul tau! Nu stii un profesionist? Intreaba-ne pe noi!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 23mm
• Diametru exterior: 38mm
• Lungime: 145mm
• Conic la un capat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura