Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cilindru inclinare Bob-Tach miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
BWK980VI-SC
Out Of stock
Descriere
Acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat 553 se afla la vedere in depozitul nostru. Intrucat contribuie la mobilitatea in lucru a utilajului, micul bolt nu ar trebui sa lipseasca in forma lui maxima. Si nici nu ar putea. Utilajul tau ar lipsi o gramada pana ce boltul este montat. Nu exista un alt scenariu.  Asadar fa lucrurile care si cum trebuie si totul va fi bine. Avem o multime de sfaturi utile pentru tine, hai sa vorbim.

In domeniul utilajelor, nu sunt multe lucruri care sa le faca diferite. Au coduri diferite, sunt modele diferite, au preturi si intrebuintari diferite. Doua sunt, insa, certe: calitatea si modul in care sunt intretinute. Daca in materie de calitate important e brandul producatorului, in ce priveste intretinerea utilajului tu esti responsabil. Daca tii la el, ii faci reviziile la timp, ii asculti pulsul si ii testezi starea de spirit. Daca nu, intr-o zi, el va spune in cel mai omenesc mod cu putinta - “stii ceva, Dorele, ia tu sapa asta si baga; fara un bolt nou, nu ma mai prinzi p’aici.” Vrei asta? Te sfatuim ca sa fie bine.

Bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat 553 in joc de glezne!
Ca orice piesa si aceasta are o misiune in mecanismul complex al utilajului, mai ales in ceea ce priveste inaintarea lui si transmiterea miscarii. Este o piesa de articulatie.

Consultanta fara vacanta!
Poti beneficia, daca vrei, de serviciul nostru gratuit de consultanta. Vei beneficia de el si daca nu vrei. Nu este optional, ci il avem la pachet pentru toata lumea. Pentru toata lumea si pentru fiecare separat, in functie de problema. Avem consultanti foarte buni, la curent cu tot ce misca in universul pieselor de schimb pentru masini industriale. Se adapteaza la orice tip de problema si o rezolva. Fac minuni.

Acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 553 are certificat de garantie. Primesti 6 luni de exploatare si timp suficient ca sa descoperi eventuale defecte de fabricatie. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, langa fiecare alegere pe care o faci, asa incat sa nu gresesti.

Comanda acest bolt si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Ne gasesti la iesirea din sud din Bucuresti. O multime de optiuni, alege-o pe cea mai accesibila. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Pentru a beneficia de un montaj corespunzator, apeleaza la serviciile unui profesionist. Mecanicii cu care noi colaboram se vor deplasa direct la punctul de lucru al utilajului tau. Putem trimite si un intreg atelier mobil, daca reparatiile sunt mai complexe si necesita aparatura sofisticata. Avem agenda plina.    Facem asta pentru tine.

Specificatii tehnice

• Diametru 31.7mm
• Lungime totala 127mm
• Lungime parte cilindrica 117mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura