Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt brat cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
KWF4ZS0Y-D
Out Of stock
Descriere
Tu esti cel care ii dicteaza utilajului modul in care isi va desfasura activitatea de zi cu zi! Tu tragi sforile si decizi de fiecare data pentru el! Asa ca, atunci cand acesta simte ca ceva nu este in regula, isi va pune toata baza in tine! Actioneaza rapid si ofera-i cele mai potrivite conditii pentru a merge mai departe! Te asteptam cu un bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150 priceput! Este un produs grijuliu, care-i va acorda toata atentia miniincarcatorului tau!

Toate detaliile pe care ti le doresti, le gasesti negresit la noi! Parol! Ne documentam temeinic de fiecare data cand apare cate o componenta noua, ne mentinem la curent cu toate schimbarile si mizam pe experienta deosebita, pe care am acumulat-o de-a lungul timpului! Bucura-te de serviciul nostru de consultanta cu 0 costuri!

Depozitul nostru se lauda cu acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150 de top! Incearca-l!

Rolurile pieselor de schimb sunt diverse! Unele produse au fost inzestrate cu sarcini mai grele, fiind prin natura lor de o complexitate mai mare! Insa, indiferent de marime si caracteristici, nicio piesa nu trebuie neglijata! Acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150 s-a ales cu misiunea de a prinde cilindrul inclinare de brat. Ii place ce are de facut! Uneste doua componente si se simte ca un adevarat Cupidon!

Ne documentam constant!

Nu suntem magicieni si nici nu detinem fizic o palarie fantastica, din care sa scoatem cate-o surpriza! Insa avem una imaginara, plina cu informatii tehnice pretioase, toate actualizate si cu cele mai viabile solutii! Si ce crezi? Cand ne contactezi cu vreo problema, pac! Bagam mana in ea si extragem fix ce ai tu nevoie! Serviciul nostru de consultanta nu este despre noi, ci despre tine! A fost creat pentru a-ti oferi suport si pentru a-ti indruma pasii, pe toata durata activitatii tale! Mai mult, este gratuit, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Toate piesele noastre se prezinta intr-o forma impecabila! Insa, foarte rar, se mai pot strecura mici scapari. Acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150 se asigura ca nu iti va crea neplaceri, astfel incat ajunge la tine impreuna cu un certificat de garantie, pentru defectiuni din fabrica, valabil 6 luni.

Site-ul nostru te va purta intr-o lume fascinanta a pieselor de schimb! Descopera acest bolt cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat S150 deosebit, plaseaza o comanda si in aproximativ 24 de ore, il vei avea! Nu te mira! Avem servicii de calitate, eficiente si rapide! Timpul conteaza!

Acest produs de inalta calitate te roaga sa nu-l lasi pe maini nesigure! Isi doreste sa fie montat de catre un profesionist, care sa stie sa se ocupe de el, ca la carte! De o instalare corespunzatoare depinde durata lui de utilizare!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 23mm
• Diametru exterior: 38mm
• Lungime: 145mm
• Conic la un capat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura