Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
MQGTYC6B-SC
Out Of stock
Descriere
Te confrunti cu o defectiune a utilajului tau? L-ai surprins pe operator dand cu cheile de contact de pamant? Daca nu faci nimic, in curand vei da si tu cu cheile de pamant. Furia e buna uneori pentru ca descarca, dar utilajul va ramane in continuare tacut. Aminteste-ti unde sa suni pentru un sfat. Suni la noi. Ne stii, nu e prima oara. Iar cand colegul nostru iti spune ca este o problema cu acel adaptor actuator miniincarcator Bobcat S130 fi sigur ca tot la noi il gasesti. Gata, il punem la caraus si maine e la tine. Asadar, tineti-va cheile in buzunar desi... daca se deterioreaza, avem un schimb bun si pentru ele.

Inainte vreme daca aveai lucruri de rezolvat veneai la Bucuresti. Fie ca o haina mai buna, fie ca niste analize medicale, fie studiile superioare. Bucurestiul s-a schimbat. Dar nu prea mult. Fascinatia drumului catre locul unde le rezolvi pe toate a ramas. In materie de piese de schimb utilaje, noi ne-am ridicat depozitul chiar la intrarea in marele oras. Ca sa iti fie simplu. Ca sa nu stai la semafoare sau sa te fure peisajul. Incercam sa ducem mai departe farmecul si faima Capitalei printr-o servire ireprosabila. Iar cand pleci de la noi cu masina incarcata cu produse, stim ca o vei face zambind.

Un adaptor actuator miniincarcator Bobcat S130 bun te ajuta sa dormi tun!
Este foarte important sa iti aduci piese de schimb cu o functionalitate certa, care sa-ti asigure confortul unei activitati continue. Pe de alta parte, piesele de schimb sunt diferite, fiecare dintre ele avand o responsabilitate bine stabilita in viata utilajului tau. Chiar si un adaptor poate deveni indispensabil atunci cand exista o nepotrivire intre actuator si utilaj. Adaptorul adapteaza.

Profit fara sa cheltuiesti nimic!
Pentru noi, fiecare cerinta a utilajului reprezinta alinierea in blockstart pentru o cursa sa sprint. Solicitarea ta da startul cursei si alergam ca sa trecem primii linia de sosire. Si o facem de fiecare data. Problemele raman in urma. Alaturi de noi obtii identificari corecte, solutii personalizate si interventii on the spot, indiferent in ce parte a tarii te afli. Lucrezi cu campionii!

Nu exista produse perfecte si cu atat mai putin piese de schimb perfecte. Desigur, nu vei gasi piese cu defectiuni din fabrica pe toate drumurile, acestea sunt o raritate. Sunt elemente de colectie. Si, totusi, ca sa fim impacati cu eventualele situatii neplacute, acest adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat S130 va veni la tine insotit de un certificat de garantie. Valabil 6 luni de la data primirii.

Expedierea produselor este o etapa pe care incercam sa o tinem incontinuu la un nivel maxim de eficienta. O vom executa intotdeauna intr-un ritm accelerat. Aceasta piesa va ajunge la tine in 24 de ore de la data comenzii, cu posibilitatea platii la primire. Dar o poti ridica si personal din depozit. Posibilitatile sunt nelimitate. Tu doar scrie-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul? Nu te juca tocmai acum cu asta. Ai asteptat atata piesa aceasta, nu o da pe mana vreunui tamplar. Caci nu punem un gard, ci reparam un Bobcat. Asadar, nu este suficient ca piesa de schimb sa fie senzationala, ai nevoie de un mecanic de aceeasi calitate. Nu este nimic daca nu cunosti unul, iti trimitem noi. Nu te lasam pana nu pornesti din nou utilajul.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16x23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura