Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor Bobcat 6725128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6725128
Cod produs
5ZOGIX61-SC
Out Of stock
Descriere
Chiar si o piesa atat de mica precum acest adaptor Bobcat 6725128 are serviciul ei si desigur este important daca, iata, este solicitata atat de des. Ti-o recomandam asadar cu toata deschiderea, pentru ca a avut review-uri foarte bune de fiecare data. Poti lua o decizie smart comandand mai multe exemplare, pentru ca poti obtine un discount. Poti lua orice decizie, noi te vom consilia astfel incat sa fie cea mai buna si sa te simti confortabil cu ea. Avem cei mai buni consilieri din piata. Incearca-ne!

Clientii care ne apeleaza nu sunt din Bucuresti sau din jur; ei sosesc din toate zonele tarii, chiar si din Vest, de unde se tot spune ca e un soi de corn al abundentei. Iata ca nu e. Ni s-a dus vestea, si nu doar pentru calitatea pieselor pe care le oferim spre comercializare, ci si pentru serviciul nostru gratuit de consultanta si pachetul de know how cu care insotim comanda. Cand iti face servirea, te luam de la alfa pana la omega. Nu te punem pe drumuri.

Adaptor Bobcat 6725128 sau, intr-un cuvant, adecvare!
Aceasta piesa are rolul de a asigura fixarea fizica a actuatorului de utilaj. Mai ales daca vobim de versiuni diferite de utilaje care au nevoie de adaptarea actuatorului la model. Este foarte important ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel poate deveni disfunctional. Unde nu este nevoie de o reparatie, este suficienta o adaptare.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Uneori nu ajunge propria competenta. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu te simti neputincios, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un adaptor Bobcat 6725128 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest adaptor Bobcat 6725128 ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16x23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura