Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
ZR9JYOWN-RA
Out Of stock
Descriere
Miniincarcatorul tau, in mod evident, nu poate functiona fara a avea un vas de expansiune eficient, performant si perfect compatibil. Iar vasul de expansiune al miniincarcatorului tau nu isi poate indeplini sarcinile fara a avea acest buson vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 rezistent si sigur! Scopul vasului de expansiune este de a proteja si stoca excesul de lichid de racire.
Este un rezervor care stocheaza preaplinul de lichid de racire cauzat de expansiune atunci cand lichidul a atins o temperatura ridicata! Scopul unui buson al vasului de expansiune este acela de a pastra agentul de racire in interiorul circuitului, asigurandu-te ca lichidul nu se va pierde si si nu va revarsa in exteriorul angrenajului.

Acest buson vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 este un produs durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea agentului de racire in circuit. Se monteaza la vasul de expansiune si este un produs performant si de incredere!

Consultanta gratuita, si esti asigurat!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Un buson vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest buson vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat A300 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Material plastic
• Diametru interior: 50mm
• Diametru exterior: 61mm
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura