Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
PS2B3IWM-RA
Out Of stock
Descriere
Acest vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 este o componenta premium, realizata din materiale de top, rezistenta si sigura, fara de care utilajul tau nu ar putea functiona corect. Vasul nostru de expansiune modern este un mic container, sau rezervor, realizat doar din cele mai rezistente materii prime. Miniincarcatorul tau, in mod evident, nu poate functiona fara a avea un vas de expansiune eficient, performant si perfect compatibil.

Nu te ingrijora, gasesti piesa de schimb dorita chiar in depozitul nostru! Afla, chiar acum, ce solutii personalizate iti ofera specialistii nostri si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Vei fi surprins de multiplele beneficii ale colaborarii cu noi! Te asteptam la discutii, cu bratele deschise si cu oferte dintre cele mai bune!

Un vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 este un articol de top!
O astfel de componenta este vitala in angrenajul imens al utilajului tau. Ea primeste surplusul de lichid de racire din sistem creat in urma incalzirii. Are, asadar, rolul de a compensa cantitatea de lichid de racire pierduta din sistem. Mai mult, are si rolul unui indicator al nivelului lichidului de racire.

Serviciile conexe gratuite sunt o sansa extraordinara!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest vas expansiune pentru miniincarcator Bobcat A300 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest vas expansiune miniincarcator Bobcat A300 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Fara buson;
• Dimensiuni: 320 x 130 x 100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura