Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lampa stop spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97 WB97R-2 WB97R-5
Cod produs
MUFZDAEL-SC
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri la sistemul de iluminat al caroseriei ia, in primul rand, legatura cu noi. Printre alte piese de schimb necesare vei gasi negresit si o lampa stop spate buldoexcavator Komatsu WB97. Este un produs original, verificat personal de specialistii nostri. Nu intra nimic in depozit piese de schimb fara sa treaca de controlul lor. Iar daca a ajuns la tine, atunci fi sigur ca nu vei avea nicio problema cu ea. Este cu siguranta compatibila, nu trebuie decat sa o montezi si sa ii dai drumul la treaba. Dimineata pe racoare pana seara cand luna rasare. Si inca ceva, produsul este compatibil si cu modelele Komatsu WB97R-2, Komatsu WB97R-5 si Komatsu WB97R-5E0.

Auzim foarte des expresia „m-a costat o avere.” O folosim mai ales cand cumparam ceva caruia ii lipseste ceva. Acel quelque chose. Care, de cele mai multe ori in cazul pieselor de schimb, inseamna calitate proasta, raport calitate/ pret dezechilibrat, sau un sfat prost materializat in achizitie. Noi avem solutia dar, inainte de toate un sfat. Sau doua, sau mai multe, pana suntem siguri ca vei lua decizia in cunostinta de cauza. Si, mai ales, placut surprins afland ca sfaturile noastre sunt pro bono. Suntem un partener serios, cu noi economisesti o avere.

O lampa stop spate buldoexcavator Komatsu WB97 si un soare!
Aceasta piesa face parte, la prima vedere, din categoria pieselor fancy, decorative. Dar doar de la distanta. De aproape, rolul ei este foarte important pentru ca asigura vizibilitate maxima in conditii deosebite de lucru. In plus, asigura functiile de: semnalizare/ lumina de pozitie sau franare/ element reflectorizant. O, bec frumos!

Un Bobcat, naviga…
Pe unda santierului si el avea: consultanta gratuita de la lupii de mare ai problemelor tehnice - consultantii nostri, armele cu care sa lupte impotriva defectiunilor si a intreruperilor tehnice - piesele noastre si urarea de vant bun in pupa atunci cand nava Bobcat este din nou gata sa infrunte marea agitata a domeniului industrial si de constructii. O poveste frumoasa aceasta relatie de business.

O lampa stop spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97 va sosi intotdeauna insotita de toate actele necesare. Iar, in plus, pe langa acestea, va sosi si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Este valabil 6 luni de zile.

Noi nu iti punem la dispozitie doar o piesa excelenta, ci si mijloacele de a intra rapid in posesia ei. O expediem cu cele mai bune firme de curierat din tara. Poti verifica pachetul si plata o poti face ramburs. Mai avem si posibilitatea de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Poate cea mai importanta etapa dupa achizitia unei piese de schimb este montajul ei. Desi pare simplu si e tentant sa il faci chiar tu, exista riscul sa spargi lampa, sau sa o deteriorezi. Lasa mai bine un mecanic sa se ocupe. Stie el cum si in ce fel. E job-ul lui.

Specificatii tehnice

• 100x100x55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura