Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lampa stop pentru buldoexcavator Caterpillar 432

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432
Cod produs
D3KBHJAY-A
Out Of stock
Descriere
Gasesti un drum mai drept si mai luminat al motorului tau, nu prin exercitii de yoga si lumanari parfumate, ci cumparand produse specifice, de calitate inalta! Aceasta lampa stop buldoexcavator Caterpillar 432 este in topul solicitarilor in categoria sa si, din pozitia de favorizat, se bucura de un transport super rapid! Cu alte cuvinte, oriunde te-ai afla, lampa va ajunge la tine si te va scoate din incurcaturi. Activitatea de productie sau de constructie nu trebuie sa fie afectata din cauza unui bec, asa ca, dincolo de simplitatea lui, apreciaza-i contributia! Bazeaza-te pe calitatea produsului cat si pe calitatea serviciilor noastre, pe care ne grabim sa ti le oferim la timp! Stim cat de pretioase sunt resursele tale de timp!

• Produsul este perfect compatibil si cu modelul Caterpillar 432F2.

Utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!

Aceasta lampa stop pentru buldoexcavator Caterpillar 432 este un element indispensabil din caroserie, care ofera vizibilitate crescuta, oricare ar fi terenul pe care ruleaza utilajul tau. In trafic sau pe santier, ziua sau noaptea, indiferent de conditiile meteorologice, piesa noastra de schimb este un accesoriu de nadejde. Ea contribuie la siguranta deplasarii. Dispersorul complet, cu led, apare cel putin o data pe lista cumparaturilor tale dintr-un sezon de munca intensa! De ce? Pentru ca este cel mai expus socurilor si, dincolo de calitatea lui ireprosabila, se poate sparge. Daca esti mai conservator, avem si varianta originala, mai economica, cu bec.

Dispersorul are functia de:

• Semnalizare
• Lumina de pozitie/franare
• Element reflectorizant

Consultanta de calitate, la discretie!

Experienta noastra pe piata tehnica este cel mai important criteriu de care am tinut cont in procesul de imbunatatire a serviciilor noastre! Orientati catre beneficiul clientului, suntem pregatiti sa actionam rapid si sa facem lucrurile sa se miste, la propriu si la figurat! Angajatul nostru este un om pasionat de ceea ce face si care obisnuieste sa spuna: ”Nu exista problema cu care sa nu ne fi confruntat!” Avem solutie pentru orice problema tehnica si suntem dispusi sa ti-o oferim, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

Calitatea pieselor de schimb se oglindeste in rezistenta, cat si in eficienta! Suntem constienti ca nu exista perfectiune si, cu atat mai putin nu putem pretinde acest lucru de la o piesa de schimb! Piesele noastre provin din cele mai bune fabrici din lume si se livreaza cu un certificat de garantie! In acest caz, o lampa stop buldoexcavator Caterpillar 432 detine o garantie pe o perioada de 6 luni.

Viteza de expediere a produselor noastre este o calitate pe care incercam sa o sporim constant, pentru ca tu sa iti scurtezi perioada de asteptare si sa te intorci mai curand la munca! Aceasta lampa stop buldoexcavator Caterpillar 432 poate ajunge la tine in 24 de ore. O poti ridica si personal din sediu nostru. Trebuie doar sa vorbesti cu noi sau sa depui o cerere pe site!

O buna intretinere a pieselor de schimb, cat si a motorului tau, incepe cu montajul! Executat impecabil, dupa indicatiile producatorului, in compania unui profesionist cu experienta, montajul prelungeste viata pieselor si iti valorifica investitia! Chiar daca lampa stop se monteaza usor, bine ar fi sa ceri si parerea unui profesionist! Sa compromiti o piesa de schimb inainte sa te fi folosit macar de ea, este ceva ce nu ar trebui sa se intample nimanui! Daca nu cunosti ateliere de specialitate, ia legatura cu noi! Avem, cu siguranta, cateva contacte la tine in zona.

Specificatii tehnice:

• Dispersor: 200x90x13mm
• Suport posterior (partea de plastic, mata): 175x78x50mm

Codul produsului:
D3KBHJAY-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura