Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lampa stop pentru buldoexcavator Caterpillar 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 440
Cod produs
HJVNIG6U-A
Out Of stock
Descriere
Ce-ar fi caroseria utilajului fara o lampa stop buldoexcavator Caterpillar 440 din depozitul nostru? Daca te-ai confruntat pana acum cu situatia de a ramane ”pe intuneric”, fara sa poti vedea si fara sa poti fi vazut, inseamna ca intelegi complexitatea unui dispersor si importanta lui in organismul utilajului. Piesa noastra de schimb face parte din categoria accesoriilor si primeste solicitari intense, mai ales in mijlocul sezonului. Nici nu este de mirare! Aceasta categorie de piese, care se afla in prima linie, sufera cele mai multe accidente de munca. Insa nu te ingrijora, este normal sa treci prin asta, avand in vedere expunerea lor. Ne straduim sa intri rapid in posesia pieselor din depozitul nostru! In plus dispersorul este intotdeauna pe stoc, asa ca ne vom misca rapid!

Totul incepe cu apelul tau! Hai sa vorbim despre piese!

Aceasta lampa stop pentru buldoexcavator Caterpillar 440 este un element indispensabil din caroserie, care ofera vizibilitate crescuta, oricare ar fi terenul pe care ruleaza utilajul tau. In trafic sau pe santier, ziua sau noaptea, indiferent de conditiile meteorologice, piesa noastra de schimb este un accesoriu de nadejde. Ea contribuie la siguranta deplasarii. Dispersorul complet, cu led, apare cel putin o data pe lista cumparaturilor tale dintr-un sezon de munca intensa! De ce? Pentru ca este cel mai expus socurilor si, dincolo de calitatea lui ireprosabila, se poate sparge. Daca esti mai conservator, avem si varianta originala, mai economica, cu bec.

Dispersorul are functia de:

• Semnalizare
• Lumina de pozitie/franare
• Element reflectorizant

Depasim asteptarile prin serviciul nostru gratuit de consultanta!

Atunci cand ne-am hotarat sa concepem serviciul de consultanta, am constientizat ca exista o mare nevoie de asta, la nivel national. Extrem de multe piese de schimb erau dificil de identificat, iar clientii nostri se trezeau cumparand piese de schimb incompatibile. Cu ajutorul nostru, insa, clientul nu trece de bariera identificarilor! Refuzam sa livram o piesa de schimb daca nu suntem convinsi de corectitudinea selectiei! Clientul este sustinut de catre noi sa i-a o decizie buna, favorabila lui si utilajului pe care il conduce!

Calitatea pieselor de schimb se oglindeste in rezistenta, cat si in eficienta! Suntem constienti ca nu exista perfectiune si, cu atat mai putin nu putem pretinde acest lucru de la o piesa de schimb! Piesele noastre provin din cele mai bune fabrici din lume si se livreaza cu un certificat de garantie! In acest caz, o lampa stop buldoexcavator Caterpillar 440 detine o garantie pe o perioada de 6 luni.

Viteza de expediere a produselor noastre este o calitate pe care incercam sa o sporim constant, pentru ca tu sa iti scurtezi perioada de asteptare si sa te intorci mai curand la munca! Aceasta lampa stop buldoexcavator Caterpillar 440 poate ajunge la tine in 24 de ore. O poti ridica si personal din sediu nostru. Trebuie doar sa vorbesti cu noi sau sa depui o cerere pe site!

O buna intretinere a pieselor de schimb, cat si a motorului tau, incepe cu montajul! Executat impecabil, dupa indicatiile producatorului, in compania unui profesionist cu experienta, montajul prelungeste viata pieselor si iti valorifica investitia! Chiar daca lampa stop se monteaza usor, bine ar fi sa ceri si parerea unui profesionist! Sa compromiti o piesa de schimb inainte sa te fi folosit macar de ea, este ceva ce nu ar trebui sa se intample nimanui! Daca nu cunosti ateliere de specialitate, ia legatura cu noi! Avem, cu siguranta, cateva contacte la tine in zona.

Specificatii tehnice:

• Dispersor: 200x90x13mm
• Suport posterior (partea de plastic, mata): 175x78x50mm

Codul produsului:
HJVNIG6U-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura