Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru miniincarcator Bobcat 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 530
Cod produs
2TR9Z6NJ-RA
Out Of stock
Descriere
Iti place berea? Si noi suntem de parere ca e perfecta, mai ales dupa o zi de munca, pe timp de vara. Daca te bucuri de o halba rece, in drum spre casa de la serviciu (nu suntem cu totii atat de norocosi), trebuie sa stii ca un simering contribuie la bucuria si relaxarea ta. Fara un simering nu ar fi posibil ca berea la draught sa fie pastrata etans, carbonatata, racoritoare si incantatoare. Acest simering planetara miniincarcator Bobcat 530 izoleaza si etanseaza.

Ce e drept, nu berea, ci rezolva cu succes etansarea intre planetara si puntea miniincarcatorului tau. Suntem convinsi ca nu ai privit niciodata cu adevarat importanta lui, dar hai sa o punem in perspectiva! Daca nu ai fi ales un simering Bobcat atat de fain, posibil ca planetara si puntea utilajului sa nu fi fost etansate corect. Tu sa fi avut dificultati in a exploata utilajul tau, ziua de lucru sa se fi prelungit, berea sa se fi incalzit. Faptul ca acum stai relaxat, sorbind o bere faina, se datoreaza alegerii simeriungului nostru de top!

Un simering planetara miniincarcator Bobcat 530 este un articol de top!
Acest simering este un produs util si important pentru utilajul tau! Componenta de top semnata Bobcat asigura etansarea intre planetara si punte. Izoleaza lichidul, protejandu-l de factori externi nocivi, care pot patrunde la interior si care pot dezechilibra intreg angrenajul.

Consultanta gratuita te pozitioneaza in top!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un simering planetara miniincarcator Bobcat 530 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un simering planetara pentru miniincarcator Bobcat 530 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Interior: 56mm
• Exterior: 73,4mm
• Lungime: 13,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura