Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 463
Cod produs
QMB5EGTC-SC
Out Of stock
Descriere
Iti lipseste un simering planetara miniincarcator Bobcat 463 De fapt din momentul acesta vorbim la timpul trecut. Ti-a lipsit. Piesa se gaseste deja in depozitul nostru si este pregatita pentru comanda ta. Iti oferim doar piese originale, toate fabricate de cele mai cunoscute branduri din lume. Ne intereseaza in primul rand ceea ce te intereseaza si pe tine - calitatea. Lucrarile de calitate se finalizeaza cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus din piese de calitate. Adica ale noastre.

Ne facem foarte bine temele pentru orele in care tu esti profesorul. Stim bine ce cerinte ai, cat de exigent esti si ce greu dai o nota mare. Aici e scoala nu gluma. In pauze abia apucam sa mai rasfoim prin manuale. Tragem din greu ca sa fim elevul tau favorit, invatam si punem in practica tot ce ne ceri. Iar tu ne ceri performanta. Invatam si la ora de performanta ne dai un 10. Cand ai un profesor bun, nu ai voie sa fii un elev slab. Iar intr-o zi ne vom depasi profesorul. E satisfactia lui cea mai mare.  Multumim domnule partener client profesor.

Simering planetara miniincarcator Bobcat 463 capa si spada
Acest produs a fost conceput dintr-un material rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Cauta-l pe omul bun si-ti vai fi mai bine acum
Recomandarile oferite de consultantii nostri sunt argumentate si indestulatoare. Desigur, sunt absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt instruiti corespunzator si nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ca calitati au si cat de repede iti sosesc. Beneficiezi si de planuri de revizie si chiar consultanta pentru situatii tehnice complexe. Suna si intreaba.

Garantie
Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si acest simering planetara pentru miniincarcator Bobcat 463 cumparat de la noi va fi insotit de un certificat de garantie. Un eventual defect de fabricatie te lasa rece. Nu platesti nimic in plus.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa alegi acest simering de la noi, vrem sa stii ca faci cea mai inspirata alegere posibila. Pentru ca mergem pe tot lantul pana la repunerea utilajului in functiune. Asadar ne intereseaza o expediere rapida, ca tu sa primesti piesa comandata rapid si in siguranta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Coletul ca ajunge la tin in cel mai scurt timp cu serviciul de curierat rapid.

Montaj
Montajul simeringului este o etapa importanta, iar daca nu e efectuat corect iti va afecta si functionarea ei, dar si functionarea utilajului. Un montaj corect are valoare unei investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate maxima. Daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte de mecanici buni.

Specificatii tehnice:

• 50x63x14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura