Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat S530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
YHLIUM91-RA
Out Of stock
Descriere
Noi suntem de parere ca, acolo unde performanta este masurata, performanta se imbunatateste. Iar acolo unde performanta este masurata si analizata, imbunatatirea performantei se accelereaza. Ceea ce echipa Bobcat a facut din acest simering miniincarcator Bobcat S530 depaseste asteptarile! Atunci cand vorbim despre componente de uzura, performantele acestora sunt calculate dificil. De ce? Pentru ca plecam de la ideea de „piesa de uzura” - deci, este firesc sa nu aiba durabilitate.
Ce se intampla atunci cand durabilitatea si rezistenta unei componente de uzura depaseste granitele? O numim tot piesa de uzura, dar stim ca nu poate veni de oriunde, vine de la Bobcat! Catalogat ca fiind „articol de top”, acest simering va oferi tot suportul sau pentru bunul mers al utilajului tau!

Un simering miniincarcator Bobcat S530 este un produs de varf!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita este de un real ajutor!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering miniincarcator Bobcat S530 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering pentru miniincarcator Bobcat S530 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura