Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
3AXG29EP-RA
Out Of stock
Descriere
Fiindca este vitala o buna etansare, iti recomandam sa alegi kitul nostru performant. Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat 753 care te asigura nu numai de rezistenta si durabilitatea sa, dar si de compatibilitatea perfecta, 100%, cu miniincarcatorul pe care il detii!

• Nu mai astepta, vino in depozitul nostru si convinge-te singur de calitatea produselor ce ti le punem la dispozitie.

Dar noua nu ne place sa ne oprim la atat - piese bune. Vrem sa iti oferim inca si mai mult! Am nascocit un super departament, nou-nout, pe care l-am denumit „Consultanta clienti”. Fiindca stim ca timpul tau inseamna mult pentru tine si inutil sa mai spunem ca nu ar fi placut sa investesti in piese care nu sunt compatibile cu utilajul tau.

Un kit garnituri miniincarcator Bobcat 753 este un produs de care ai nevoie!
Pentru ca tu sa lucrezi fara stres cu utilajul pe care il detii, este musai sa ai acces la piese de schimb si consumabile de succes! Propunerea noastra de acum asigura etansarea cilindrului hidraulic si iti garanteaza durabilitatea!

Consultanta gratuita pentru clientii nostri!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un kit garnituri miniincarcator Bobcat 753 vei fi asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat 753 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura