Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupla hidraulica atasament Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 753
Cod produs
PM4G5H6R-SC
Descriere
In orice    catalog vei citi despre cupla hidraulica atasament Bobcat 753 o multime de lucruri. Si vei vedea sub fiecare fotografie un cod numeric. Pentru contabilul tau este suficient. El copiaza codul, il transcrie in registre, face totalul cu preturile si inchide ziua. Insa pentru un antreprenor este mult mai mult. Mai ales cand are nevoie de o cupla buna pentru ca utilajul pierde lichid prin imbinarile de la furtune. Sa-l lasam pe economist in lumea lui, tu noteaza-ti codul si suna-ne. Avem piesa, este exact aceea care iti trebuie.

Ceea ce ne-am stabilit drept constanta inca de la inceput a fost standardul. Ne-am propus sa tinem un standard inalt atunci cand e vorba de calitate si de profesionalism. Nu ne plac jumatatile de masura cand este vorba de calitatea pieselor de schimb pe care le aducem pentru tine. Nu le incurajam si le tinem departe de noi. Tinem standardul ridicat si cand ne referim la serviciul specialistilor nostri. Va fi intotdeauna unul operativ, empatic si cu o solutie buna la final, personalizata. Suntem partenerul serios de care ai nevoie.

Cupla hidraulica atasament Bobcat 753 isi arata muschii!
Aceasta cupla se foloseste pentru conectarea diverselor accesorii folosite in sisteme, cum ar fi furtunele hidraulice. Este construita din materiale specifice. Datorita acestora raspunde foarte bine la atacurile chimice si corozive, prezentand o rezistenta si fiabilitate superioare.

Consultanta fara vacanta!
Business-ul industrial presupune echilibrul a mii de variabile si necunoscute. Una dintre ele este procesul de revizie&reparatii. Acesta presupune identificarea problemelor si achizitia de piese de schimb necesare. Este nevoie ca ele sa fie compatibile cu utilajul tau, sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, sa fie insotite de toate informatiile legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent. Suna ca si cum ai suna acasa.

Este important ca impreuna cu aceasta cupla hidraulica atasament pentru miniincarcator Bobcat 753 tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge operativ, rapid si in siguranta. Ca si cum ai turna linistit intr-un pahar cu apa. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat.    Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Ba chiar o poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile neasteptate sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea surubelnitei stea si, astfel, nu-ti vor face nefacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 24 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 105 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura