Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune Bobcat 10428650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 10428650
Cod produs
CZRKFQ45-SC
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune Bobcat 10428650 a sosit. Este de cea mai buna calitate. Este o piesa de schimb de mici dimensiuni dar care te poate feri de mari necazuri. Fata de alte piese de schimb are calitatea rara de a semnaliza eventualele disfunctii ale utilajului. Aducem doar senzori originali pentru ca ai nevoie, si in acest caz, de un produs de calitate inalta. Suna si convinge-te.

Se vorbeste foarte des in lumea senzorilor de necesitatea si calitatea unei semnalizari perfecte. Un bec rosu care se aprinde de cate ori ceva nu functioneaza in baia de ulei. In activitatea noastra functioneaza permanent un martor. Cand ceva nu e in regula se aprinde becul rosu. Iar cand e in regula, sta pe verde.  Ne-am organizat in asa fel incat tinem verdele aprins non-stop. Nu e simplu, dar te fereste de o gramada de necazuri. Vino alaturi de noi. Suntem buni.

Senzor presiune Bobcat 10428650 - un sprijin ideal pentru tine!
Cele mai frecvente semne care pot indica o defectiune sunt reprezentate de aprinderea martorului rosu de ulei in bord sau de faptul ca acest martor clipeste intermitent, cu toate ca nivelul de ulei se incadreaza in limitele normale si ca indicatorul de presiune este pe zero. Aceasta piesa stie sa strige dupa ajutor.

Si un strop de amicitie!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit.

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cada din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest senzor presiune Bobcat 10428650 va ajunge la tine insotit nu doar de factura, ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara incidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si livrarea. Pe care o facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny, cum ti-am promis.

Specificatii tehnice
• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura