Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune Bobcat 6674316

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 6674316
Cod produs
T5BHZYFN-SC
Descriere
Acest senzor presiune Bobcat 6674316 este cea mai buna veste pe care o poti primi. El are rara calitate de a vorbi cu tine. Cand ai probleme cu uleiul la motor, el iti vorbeste. Fa-ti-l prieten si te va scuti de o gramada de neplaceri. Il avem la un pret extrem de competitiv. Vino sa iti iei prietenul. Este de nadejde.

Printre lucrurile pe care le facem in mod curent se afla si adaptarea la actual. Colegii nostri urmaresc atent ce se mai intampla nou pe piata utilajelor industriale si de constructii. Caci este extrem de naravasa si imprevizibila. Apar utilaje noi, mai performante si mai complexe. Ele solicita operatori tot mai pregatiti. La fel, solicita si mecanici mai buni, mai informati. Cand investesti in asa ceva, ai mare grija. Asigura-te de suportul nostru. Piesele de schimb sunt diferite, sunt altfel. Noi le avem. Ne adaptam la actual.

Senzor presiune Bobcat 6674316 - un singur apel si e al tau!
Cele mai frecvente semne care pot indica o defectiune sunt reprezentate de aprinderea martorului rosu de ulei in bord sau de faptul ca acest martor clipeste intermitent, cu toate ca nivelul de ulei se incadreaza in limitele normale si ca indicatorul de presiune este pe zero. Aceasta piesa stie sa strige dupa ajutor.

Si un strop de amicitie!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit.

Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cada din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest senzor presiune Bobcat 6674316 va ajunge la tine insotit nu doar de factura, ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara incidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si livrarea. Pe care o facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai piesa, ai utilajul dar nu ai mecanicul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny, cum ti-am promis.

Specificatii tehnice
• Cu 3 pini
• Filet cu diametru 9.4mm
• Hexagon pentru cheie fixa de 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura