Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat E10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E10
Cod produs
C6HWB9MY-RA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem sa afli chiar acum toate detaliile tehnice despre produsul nostru, dar si sa stii ca acesta are si varianta de compatibilitate perfecta pentru vehiculul de care dispui si care este atat de important in munca pe care o realizezi, zi dupa zi! Acest solenoid miniexcavator Bobcat E10 este o componenta dedicata miniexcavatorului tau!

Prin oprirea contactului, o astfel de bobina de oprire a motorului intrerupe alimentarea motorului utilajului tau. Produsul propus acum de echipa noastra de specialisti este executat doar din cele mai bune materiale, in cele mai performante uzine. Este indicat ca vehiculul tau sa beneficieze de un astfel de solenoid perfect compatibil, dar si in perfecta stare de functionare!

Componenta noastra intruchipeaza cam tot ce ti-ai fi putut dori vreodata de la o piesa de schimb pentru masinaria pe care o administrezi. Este fiabila, rezistenta si stabila, asa incat tu vei fi convins ca ai facut o alegere grozava achizitionand-o.

Un solenoid miniexcavator Bobcat E10 este o piesa de viitor!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta bobina poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Consultanta gratuita aici, pentru tine!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Acest solenoid pentru miniexcavator Bobcat E10 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te afli in apropierea depozitului nostru, poti sa ridici pachetul personal. O electrovalva miniexcavator Bobcat E10 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice
• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura