Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid Kubota 16851-60010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota 16851-60010
Cod produs
JY7EMXL0-RA
Out Of stock
Descriere
Ce este un solenoid de oprire a motorului? O bobina de oprire a motorului este un dispozitiv electromagnetic conceput pentru a intrerupe alimentarea cu combustibil a unui motor pentru a-l forta sa se opreasca. Majoritatea motoarelor mecanice au solenoizi de oprire montati. Acest solenoid Kubota 16851-60010 este o componenta premium dintre cele mai durabile. Poarta, ce e drept, diferite denumiri: o mai poti gasi sub denumirea de „bobina de oprire a motorului”, sau chiar poate fi observata in actiune sub denumirea de „electrovalva”.

Nu ii permite, insa, sa te induca in eroare. Vorbim despre aceeasi piesa de schimb, chiar daca ea imbraca diferite denumiri. Daca ceva nu merge bine, curentul electric care circula catre un solenoid va fi intrerupt, provocand inchiderea supapei acestuia si intrerupand alimentarea cu motorina a motorului.

Un solenoid Kubota 16851-60010 este produsul pe care il doresti!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta bobina poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Un solenoid Kubota 1685160010 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort!

Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te afli in apropierea depozitului nostru, poti sa ridici pachetul personal. O electrovalva Kubota 16851-60010 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice
• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura