Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vas expansiune pentru incarcator telescopic Bobcat T40180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T40180
Cod produs
TMJ75PC9-RA
Out Of stock
Descriere
Acest vas expansiune incarcator telescopic Bobcat T40180 este un articol vital in viata incarcatorului tau telescopic! Iti vom explica si de ce spunem acest lucru. Cuplul generat de un motor termic este rezultatul transformarii, prin ardere, a energiei chimice in energie mecanica. Doar o parte a caldurii rezultate in urma arderii combustibilului este transformata in lucru mecanic. Un procent semnificativ al caldurii este absorbita de piesele mecanice ale motorului.

Din acest motiv, pentru ca temperatura maxima a organelor motorului sa fie tinuta sub o valoare critica (aprox. 95 grade C), este necesara racirea fortata a acestora. Un vas de expansiune este, asadar, o piesa centrala, de maxima importanta. Descopera, incepand chiar de azi, importanta informatiei venita direct de la sursa, unde sursa este un fel de guru al tehnologiei pieselor de schimb!

Un vas expansiune incarcator telescopic Bobcat T40180 este un produs de incredere!
O astfel de componenta este vitala in angrenajul imens al utilajului tau. Ea primeste surplusul de lichid de racire din sistem creat in urma incalzirii. Are, asadar, rolul de a compensa cantitatea de lichid de racire pierduta din sistem. Mai mult, are si rolul unui indicator al nivelului lichidului de racire.

Serviciile conexe sunt un real suport!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest vas expansiune pentru incarcator telescopic Bobcat T40180 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest vas expansiune incarcator telescopic Bobcat T40180 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Fara buson;
• Dimensiuni: 320 x 130 x 100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura