Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson vas expansiune Bobcat V519

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V519
Cod produs
RTDJGCVN-RA
Out Of stock
Descriere
Vasul de expansiune este elementul central al componentelor dedicate reglarii temperaturilor de functionare ale incarcatorului tau telescopic. Aerul din vasul de expansiune ofera un efect de „amortire” care permite lichidului de racire incalzit sa se extinda fara a cauza defectarea sistemului de racire. Acest buson vas expansiune Bobcat V519 este componenta care asigura inchiderea circuitului, pastrand in interiorul acestuia din urma lichidul de racire!
Produsul nostru este 100% compatibil cu incarcatorul tau telescopic si a fost executat din materiale premium! Afla, chiar acum, ce solutii personalizate iti ofera specialistii nostri si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita! Vei fi surprins de multiplele beneficii ale colaborarii cu noi! Te asteptam la discutii, cu bratele deschise si cu oferte dintre cele mai bune!

Acest buson vas expansiune Bobcat V519 este un articol eficient!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea agentului de racire in circuit. Se monteaza la vasul de expansiune si este un produs performant si de incredere!

Consultanta gratuita, si esti mereu informat!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Un buson vas expansiune Bobcat V519 este un articol care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest buson vas expansiune pentru incarcator telescopic Bobcat V519 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Material plastic
• Diametru interior: 50mm
• Diametru exterior: 61mm
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura