Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pentru miniincarcator Bobcat 742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 742
Cod produs
2IR9VGCQ-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea unui Rulment pentru miniincarcator Bobcat 742 aflat la noi in depozit este imbatabila. Pe rafturile noastre sunt aliniate o multime nesfarsita de piese de schimb gata sa fie puse in opera. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Sunt astfel construite incat tu sa nu-ti faci griji. Utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi iar tu iti vei putea desfasura programul fara stress.

Tinem  foarte mult la clientii nostri si la utilajele pe care le detin. Ne identificam cu viata bussines-ului lor zi de zi. Ne bucuram cand le merge bine, suntem la fel de ingrijorati cand ceva nu merge. De pilda cand utilajele cedeaza, cand cate o piesa refuza sa mai participe la efortul comun. Dar mai stim ca prietenul la nevoie se cunoaste. Si sarim in ajutorul oricui pateste un necaz legat de mecanica. Si nu doar cu vorba ci si cu fapta. Suntem intotdeauna aproape.

Rulment pentru miniincarcator Bobcat 742 doar produs premium

Rulment pentru miniincarcator Bobcat 742 este o piesa care, evident, se monteaza la roata. Este conceputa dintr-un otel rezistent la exploatarea in regim permanent. Asigura functionarea corespunzatoare a utilajului si deplasarea lui lina acolo unde e pus la treaba.  Realizeaza transferul greutatii utilajului catre rotile lui, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil

Am nevoie de o informatie

Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate  informatiile de care ai  nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii si experienta consultantilor. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Garantie
Aceasta rulment piesa este, de regula, una rezistenta  si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica poate sosi o piesa cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti un Rulment pentru miniincarcator Bobcat 742 tot ce trebuie sa faci e sa ne cauti utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat expedierea produsului, pentru ca arde Produsele ajung in orice zona, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montaj
Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in intretinerea pe termen lung a unui utilaj.  Iti recomandam un montaj corect si profesionist, de aceea e indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice
• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura