Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
S5IEUBZ6-SC
Out Of stock
Descriere
A sosit ziua cand utilajului tau i s-a defectat alternatorul. De unde sa iei un alternator miniincarcator Bobcat 853 imediat? Erai in plina activitate. Mai aveai doua zile si terminai lucrarea. Ce faci in acest caz? La tine in oras nu gasesti acest tip de piese. Tu trebuie sa predai cat mai repede lucrarea, pentru ca te asteapta o alta. Nu trebuie sa te impacientezi. Intotdeauna exista o solutie. Indiferent de problema. Tu trebuie sa o gasesti si sa fie cea mai buna. In cazul de sus, solutia suntem noi. Avem deja piesa si ti-o trimitem imediat. Suna-ne!

Se poate intampla si asta. Este vara, esti in vacanta in strainatate. Acasa, un angajat de incredere conduce afacerea. Este cu toate utilajele intr-o localitate. Tocmai esti la masa cand acesta te suna si te anunta ca a cazut o piesa. Are nevoie de un alternator miniincarcator Bobcat 853. E ingrijorat si pentru utilaj, si pentru ca poate te-a deranjat. Ii spui doar atat: rezolv eu, maine ai piesa. Apoi ne suni pe noi. A doua zi, angajatul tau primeste piesa. Totul e din nou in regula.

Alternator miniincarcator Bobcat 853 este pe raft, gata impachetat!
Poate ca un asemenea alternator pentru miniincarcator Bobcat 853 poate parea o piesa relativ neimportanta. Unii asa cred. Dar ea are rolul ei in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Este o piesa de mici dimensiuni si usor de manipulat, fiind compacta.

Am inteles, ai nevoie de piesa!
Nu trebuie decat sa ne cauti. Colegii nostri stiu exact ce este de facut. Sunt foarte bine pregatiti si cunosc la perfectie rolul fiecarei piese din depozit. Poti lua in considerare ca serviciile noastre de consultanta nu te costa nimic, fiind gratuite. Formeaza numarul nostru si suna-ne. Suntem pe receptie.

Este foarte important ca piesa sa ajunga la tine in stare perfecta de functionare. Daca la desfacerea coletului descoperi ca are un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi tot in coletul in care soseste piesa.

Alternator miniincarcator Bobcat 853 trebuie sa ajunga la tine. De aceea noi lucram cu cele mai bune firme de curierat de pe piata. Desigur, poti ridica piesa direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Fara indoiala, utilajul tau, piesele din el, au fiecare in parte nevoie de un montaj corect, dupa carte. Poate nu are nici cine sa te ajute. Noi iti putem recomanda un profesionist sau un atelier mecanic, indiferent unde te afli in tara.

Specificatii tehnice

Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura