Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 653

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 653
Cod produs
Z2BL7C61-SC
Out Of stock
Descriere
Un depozit pentru piese de schimb utilaje nu este o activitate simpla. Pentru ca nu inseamna doar cateva rafturi pe care sunt desfasurate produsele. Un depozit de piese de schimb este un raspuns la nevoi. Iar nevoile sunt stringente si reclama raspuns operativ si profesionist.
Utilajul unui client s-a defectat. Are nevoie urgenta de un astfel de alternator miniincarcator Bobcat 653 precum cel prezentat. Noi i-l livram. Doar original. Imediat. Iar, la nevoie, ii recomandam si un mecanic. Colaboram cu cei mai buni. Un depozit pentru piese de schimb utilaje nu este o activitate simpla. Dar e atat de frumoasa.

Utilajele tale lucreaza in cele mai diferite medii. Unele sunt vitrege, iar altele pot solicita o functionalitate maxima. Oricand pot ceda. O piesa suprasolicitata, o miscare gresita a operatorului, un moment climatic excesiv. Stim ca e neplacut. Poate ca intri in panica, pentru ca esti exact in mijlocul unei actiuni care are un termen de finalizare foarte strans. Aici intervenim noi. Avem specialisti care te consiliaza si termene de livrare ideale. Avem si piesa in raft. Nu trebuie decat sa suni.

Acest alternator miniincarcator Bobcat 653 a plecat deja spre tine!
Poate ca un asemenea alternator pentru miniincarcator Bobcat 653 pare o piesa relativ neimportanta, poti fi tentat sa crezi asta. Dar ea are un rol esential in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Partile componente ale alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este o piesa de mica dimensiuni si usor de manipulat fiind compacta.

Urmatorul pas este…
… sa ne contactezi pe noi. Avem o echipa de consultanti excelenta. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si sunt instruiti sa iti recomande ce e mai bun. Nu trebuie decat sa ne cauti. Impreuna rezolvam problema

Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu piesa si cand a ajuns deja la tine. Daca se intampla ca aceasta sa aiba un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi in coletul cu piesa.

Stim ca livrarea este un lucru foarte important. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Cel tarziu a doua zi de la apel acest alternator miniincarcator Bobcat 653 ajunge la tine. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura