Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 643

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 643
Cod produs
F3NTQKUZ-SC
Out Of stock
Descriere
Alternator miniincarcator Bobcat 643 este o piesa de dimensiune mica. Dar, cateodata, chiar si un minunat si superb utilaj ramane in pana din cauza acestei piese insignifiante. Da, e un necaz, ti-e ciuda ca, iata, te-a lasat tocmai acest reper. Nu trebuie sa te impacientezi. Pentru noi, indiferent de dimensiunea produsului, problema este minora. De ce? Pentru ca il avem deja in raft. Ne suni, ne spui, impachetam si trimitem. Atat de simplu!

Ne-am organizat activitatea in acord cu vremurile. Suntem adaptati la noile cerinte ale pietei : calitate, ultraoperativitate, comunicare virtuala. Oamenii nostri sunt conectati permanent si raspund rapid la  apelul telefonic. Iar in online ei sunt doar la un click distanta. Stim ca, astazi, comunicarea este la fel de scumpa ca valoarea unei facturi. Poate chiar mai scumpa. De aceea, suntem echipati la nivelul cerintelor pietei. Adica la nivelul cerintelor tale. Suna-ne sau scrie-ne. Raspundem imediat.

Alternator miniincarcator Bobcat 643 este deja pe drum!
Un mecanic ti-ar spune ca acest alternator pentru miniincarcator Bobcat 643 este o piesa relativ neimportanta, dar ea are un rol esential in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului. Partile componente ale alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este un echipament compact cu dimensiuni relativ reduse si alcatuire relativ simpla

Ce trebuie sa faci?
Cel mai simplu lucru - ne contactezi pe noi. Echipa noastra de consultanti este in priza pentru tine non stop. Ei stiu ce piesa iti trebuie, sunt instruiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Scrie-ne, suna-ne si problema ta este rezolvata.

Alege cu incredere acest alternator miniincarcator Bobcat 643 - pentru noi parteneriatul cu tine nu este un simplu act de vanzare cumparare. Suntem atenti la tot ce se intampla din momentul in care ne-ai solicitat si pana cand utilajul tau isi reia lucrul la capacitatea maxima. Daca se intampla ca piesa sa aiba un defect de fabricatie, esti acoperit. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni.

La noi totul se intampla in timp real. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine acest alternator miniincarcator Bobcat 643 e deja la tine. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Suntem constienti ca nu e suficient sa-ti livram piesa. Ai nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni.

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura