Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator Bobcat 6661611

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
FT40M7ZB-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un alternator Bobcat 6661611?

L-ai gasit, este la un click distanta de tine. Este absolut original, este disponibil la orice ora si te asteapta  in raft. Ajunge doar sa ne contactezi si imediat consultantul nostru iti va pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie si, bineinteles, piesa.

Depozitul nostru este unul dintre cele mai aprovizionate din tara, lucram cu cele mai bune branduri din lume si nu ne oprim aici.

Am acumulat o buna experienta de cand functionam pe piata. Iar experienta noastra se datoreaza experientei tale. Stim care sunt nevoile tale, stim ca uneori utilajul te lasa exact cand ai mare nevoie de el, stim ca beneficiarul tau sta cu ochii pe ceas si ca nu-si plateste facturile cu scuze sau explicatii, stim toate aceste lucruri.  Uneori ti se intampla si tie.

Uneori ni se intampla si noua.
Nimic nou pe o piata in continua miscare. De aceea ne-am organizat modelul de business dupa nevoie tale, iar pentru asta am adus langa noi cei mai buni consultanti, cei mai buni specialisti si, bineinteles, cele mai bune branduri. Cum spuneam, noi nu oprim aici.

Alternator Bobcat 6661611 gata de livrare!
Desi, aparent, are o importanta mica, joaca un rol esential in functionarea utilajului. Un asemenea alternator Bobcat 6661611 transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.
De asemenea, piesele alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este un echipament compact cu dimensiuni relativ reduse si alcatuire relativ simpla.

Aici intervenim noi
Domeniul pieselor de schimb pentru utilaje este foarte vast. Este un univers in care trebuie sa stii sa navighezi. Nimeni nu s-a nascut invatat. Este foarte posibil sa nu stii exact ce fel de piesa de schimb iti trebuie sau, mai degraba, ce model. Aici intervenim noi, iar consultantii nostri stiu exact ce iti trebuie.
Ajunge doar sa ne suni si sa spui „ma doare!”.  Nu trebuie sa te indoiesti, suna cu incredere. Ti se va raspunde invariabil, „ da, il avem!”

Ne face placere sa iti fim de ajutor, asa ca ne intereseaza chiar mai mult decat simplul act de vanzare-cumparare. Asadar pe langa specificatiile pe care ti le trimitem pe e-mail despre acest alternator Bobcat 6661611 - te sfatuim sa asiguri montarea lui neaparat de catre un specialist sau intr-un atelier specializat. In lumea utilajelor, productia pieselor este tot mai complexa si ai putea face confuzii. Ai incredere in specialisti, ei te scutesc de multe costuri suplimentare.

Acest alternator Bobcat 6661611 este disponibil pentru tine 24 de ore din 24; il poti ridica de la depozitul nostru daca esti prin apropiere, sau ti-l putem livra prin curier. Ne poti telefona sau ne poti gasi, utilizand datele noastre de contact.

Ne face placere sa iti fim de ajutor, asa ca ne intereseaza chiar mai mult decat simplul act de vanzare-cumparare. Nu uita ca montajul face parte din categoria investitiilor pe termen lung! Alege calea unui atelier specializat, pentru o economie mai sanatoasa!

Specificatii tehnice
Mufa mama cu 2 pini
Diametru ax - 17mm
Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura