Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinti cupa pentru buldoexcavator Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu, ITR
Cod produs
NZP4DQ1H-E
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, ce iti pot asigura eficienta maxima in lucru. De aceea, avem disponibili pe stoc acesti dinti cupa pentru buldoexcavator Komatsu WB91, WB93 si WB97 - elemente de uzura calitative, pentru cupa de incarcare si cupa de excavare. Produsul este unul de calitate superioara, fabricat in Italia, marca ITR.

Recomandam acesti dinti cupa buldoexcavator Komatsu pentru duritatea lor sporita si rezistenta la rupere. Merita incercati pentru a te convinge!
Poti plasa o comanda pentru acesti dinti de cupa foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau ne vei suna la numerele de telefon afisate.
Unul dintre consilierii tehnici ai firmei iti va acorda consultanta tehnica gratuita, ca sa verifici compatibilitatea pieselor pe care le alegi cu utilajul tau si astfel sa faci cea mai buna alegere!

Poti comanda acum si acesti dinti cupa buldoexcavator Komatsu ajung in cel mai scurt timp in localitatea ta, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura