Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Camasa rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
DHPLR69G-RA
Out Of stock
Descriere
Intuiesti ca este vremea pentru schimbarea anumitor componente ale transmisiei finale? Daca simti vibratii care inainte nu erau acolo, sau daca auzi un zgomot ciudat al fierului, este posibil ca aceste simptome deranjante sa fie cauzate de o camasa rulment care trebuie inlocuita. O camasa rulment roata miniincarcator Bobcat S510 se afla in depozitul nostru, la o oferta dintre cele mai faine!

Rulmentul asigura transferul de greutate al miniincarcatorului catre rotile acestuia. Camasa rulmentului ajuta la reducerea fortei de frecare la rotirea rotilor si asigura o functionare indelungata, fara probleme. Aceasta componenta utila a rulmentului este cea care il imbraca, iar pe suprafata sa se vor invarti bilele. Daca miniincarcatorul tau necesita rulmenti noi, sau camasi pentru acestia, te rugam sa apelezi cu incredere la consultantii nostri, care iti vor pune la dispozitie toate informatiile necesare.

O camasa rulment roata miniincarcator Bobcat S510 iti apara rulmentul!
Asa cum ti-am spus deja, rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Cu ei in stare buna, vei avea asigurata o functionare indelungata, fara probleme. Daca sunt bine si constant lubrifiati, vor reduce chiar consumul de combustibil! Camasa lui este cea care sustine toata aceasta actiune a rulmentului.

Cand afirmam ca oferim un pachet complet, ne tinem de promisiune!
Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

O astfel de camasa rulment roata pentru miniincarcator Bobcat S510 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iti oferim garantia produselor pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! O camasa rulment roata Bobcat S510 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune foarte importanta! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al afacerii tale!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 82.5mm
• Grosime: 16.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura